25 Ağustos 2017 Cuma

Reform işareti ile uzlaşma yeni bir tur

Bugünkü siyasi gerçeklik içinde, neden ve muhtemelen yanlış yöne hareket eden seçmenlerin ya da merkez sağ refleksler, Sol, Sağ uyarıcı ideolojik διχαστικής tartışmalara son hüküm ile toplumu uyarmak çalışıyorsanız ve en önemlisi ülkesine negatif hizmetleri.

Aynı zamanda, seçmenlerin siyasi yönetim kısaltır ve soru yakında güç alarak yaklaşık üç ay aradan sonra sona eriyor ise yinelenen önümüzdeki 20 yıl boyunca ülkede, faydacı birkaç kez, Mutabakat Zaptı ve uluslararası ekonomik gözetim günümüz çağında geçiş Cumhuriyeti savurgan ve zavallı işlevi nedeniyle, μονοκομματικών hükümetin siyasi hegemonies muhtemelen etkisiz sayılır.

Ülkemizin kurumsal, temelde, bir kriz, ve ikinci olarak sosyal, politik ve ekonomik katmanlı, çok boyutlu ve bir çok karşı karşıya. Bu nedenle açmak için ve bölüm için "reformlar," siyasi maliyet ve müşteri mantığı tamamen habersiz devam nitelikleri ve siyasi cesareti olan ciddi siyasi liderleri tarafından ciddi yapısal müdahalelere ihtiyacımız var. Bir Demokrasi imajı temsilcisi daha üretken ve katılımcı yurttaş rolü ve bir yere vermek zorunda olan.

Reform Demokrasi kapsamlı ve kişisel kazanç ve çıkarları için kullanan çeşitli elitlerin elinde güç konsantrasyonu sağlayan yüksek kalitede.

Ben merkezi bir rahatsızlık, ama ne-halk geleneği ile nişan, profil partisinin yeni sosyal ittifaklar, büyük kırılmalar ve yenilenmesini isteyen yeniden şekil ve metodoloji eğitimi olan, merkez-seyirci parti ι için yeni bir kimlik ve siyasi anlatı arayışı Sol toplum umurumda değil.

Ve toplum, rapor üzerinde "tökezledi" eylemi μνημονιακές yükümlülükleri tutulan daha fazla veya daha az liberalizm ve sosyalizm, sosyal bir işareti ile, hiç ilgimi çekmiyor daha çok kızarız.

Toplum, ancak, önemli konularda bütün siyasi partilerin istişare ve uzlaşma için faiz endişe vatandaşlar, aşırı vergi yükünün azaltılması ve ekonominin ülkedeki yatırım ve iş engelleyen bir hükümet bürokrasi zincirlerinden serbestleşmenin önündeki engellerin kaldırılması gibi.

Bu çaba, çok fazla, tüm projelere gerektiği gibi karmaşık değildir ve ülkenin gelişimini açıklıkta durgunluk tünel ortaya sağlamak için zorlu. 

Politika hedef savunmasız sosyal gruplar için adalet ile büyüme, sosyal işareti ve duyarlılık olmalıdır, bu büyümenin sağlanması için aracı reform gerekliliğinin toplumun bu reformlar, belirli hedefler için kalıcı bağlılık, devam eden çatışmalar ve tepkiler ile başa çıkmak için siyasi cesaret ve hazırlık elde etmek için devam eden reformlar ve silahları vardır.

Laurence Olivier eğer bir şey yapmak istiyorsan, tek yol yapmak olduğunu söylerdi. Ve ya bunu yapmak istemiyoruz istesek bir toplum olarak karar vermek zamanı geldi. Eğer bunu yapabilirsek ve kim önde çıkacaktır. Bunu yapabileceğimiz şey kabul etmek. Ve daha da önemlisi, sonunda ve değiştirilemez bir öncelik olarak anlamak için. O zaman bunu yapmak için karar vermek! 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...