29 Ocak 2019 Salı

Türk ordusundan gözdağı! Çelenk atamadılar

Türk ordusundan gözdağı
Türk ordusundan gözdağı

Türkiye, İmia kriz yıl dönümünün ışığında , 1996'da hayatını kaybeden üç Yunan Donanması askerinin onuruna “ Yunanlıların çelenk koymak istese ” iki devriye devriyesi için savaş gemileri göndererek Yunanistan'ı tekrar kışkırtmaya çalışıyor. Türk medyasında bildirildiği gibi İmia olayı! 

Türk Deniz Kuvvetlerinden üç gemi ve Sahil Güvenlik devriye gemisi MTA'yı kuşattı. Bu ciddi provokasyon, Türk ebe siteleri ve televizyon ağları tarafından yayınlanan, İmia yakınlarında yelkenli savaş gemilerinin görüntülerinin gösterdiği gibi, pazartesi öğleden sonra başladı. “1996'dan beri her yıl Yunan tarafı, helikopterleri düştüğünde öldürülen üç memurun anısına 31 Ocak 1996'da şafakta bir çelenk koymaya çalıştı. Bu yıl Yunan askerleri mümkün olamayacak. alana yaklaşmak için. Kapsamlı güvenlik önlemleri alan Türk silahlı kuvvetleri bölgeyi kapattı ”, diyor Sabah.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...