25 Ağustos 2017 Cuma

Sahte Haber" nedeniyle Rusya'ya CNN üç gazetecinin işten sonra Koz kutluyor

Sahte Haber" nedeniyle Rusya'ya CNN üç gazetecinin işten sonra Koz kutluyor

Sahte Haber nedeniyle Rusyaya CNN üç gazetecinin işten sonra Koz kutluyor
Sahte Haber nedeniyle Rusyaya CNN üç gazetecinin işten sonra Koz kutluyor

Amerikan Başkanı Sahte Haber için "network ateş ve tüm Amerikan MEDYASI salıyor"

Huzursuzluk CNN'DE Son 24 saat içinde ağın web sitesinden yanlış "olarak çekilen Rusya hakkında bir makale yayınlanması vesilesiyle üç gazeteci istifasını aşağıdaki hüküm sürer. Son birkaç saat içinde, Koz, bir kez daha Amerikan ağ ise kanal yönetim değişiklikleri hakkında sürekli söylentiler dolaşıyor, (yalan haber) "sahte haber" sorumlu tuttu. 

Yanlış bir hikaye yazdığı için üç gazeteci, sol , CNN resmi duyuruya göre, ancak, Amerikan ağları tarafından belirttiği gibi, istifalar Koz "sahte haber" damgası taşıyan ağ ile ilgili olması bir tesadüf değildir. Amerikan Başkanı saldırmak için uzun tekrar CNN güvenilirliğini ve daha genel olarak MEDYA vermedi. "Gazeteciler, Rus yatırım Grubu Başkanı ile bir ortağı olduğu iddia edilen bir toplantı açığa yandı" tartışmalı madde, sonra sessiz kalabilir. "CNN Rusya için uzun bir geçmişi geri çekilmek zorunda kaldı, üç işçi istifa etmeye zorluyordu. Ne yapmak diğer korkunç hikayeler hakkında? (Sahte Haber) sahte haberler"....Ama ne NBC, CBS ve ABC hakkında CNN Yanlış Haber kırmızı tutuklandı verdi.New York Times ve Washington Post ne olacak? Tüm yanlış haber," Amerika Birleşik Devletleri Twitter 45 Başkan yazdı.
Tartışmalı madde, ağın web sitesinde geçen Perşembe yayınlandı ve 24 saat sonra, emekli oldu. "CNN" doğrudan Anthony Σκαραμούτσι, toplantıya katılan referansı olan Donald Trump, birinci sınıf yönetim ekibi için özür diledi.


Madde CNN yayın standartlarını karşılamayan
Bu makale, Thomas Frank, yazan gazeteci istifa eden üç biriydi. İşlerini kaybeden diğer iki araştırma ekibinin Eric , Washington'da "CNN" ofisinde zorlanma ve Lex Harris, baş.

Bu Ağ yayın standartları için yapmadım tarihine çekilmesi için, ağ duyurdu. CNN yönetim tarafından iç soruşturma sırasında emeklilik için bazı resmi prosedürler madde Kongresi, hükümet yetkilileri Trump bağları ile "Rus yatırım fonu araştırdığını bu rapor yayınlandığında uygun olmamıştır bulundu. Genellikle CNN farklı bölgelerinden, denetim olayları yayınlanmadan önce, uzmanlar, haber Gazetecilik ve avukatlar da dahil olmak üzere incelenecek hikayeleri genellikle bu tür. Koz Rus yatırım fonu için başvurular ve yetkililer CNN tv kanalları yayın, ama sosyal medya internet ve formada yayınlanmadı. Kanalın oranını artırmak , çünkü üç gazeteciler, haber yayını yapan uygun olarak, ancak uluslararası MEDYA ile görünür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...