10 Kasım 2018 Cumartesi

Türkiye: Mühimmat deposunda patlamayla öldürülen yedi asker

Hakkari 7
yedi asker Hakkari

25'in üzerinde yaralı -Erdoğan açıklamaları


Yedi Türk askeri öldü, 25 bir "kaza" nedeniyle meydana gelen patlamada yaralanan ve güneydoğu Türkiye'de ordunun dibinde Cuma günü kaydedildi edildi Türk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu gün söyledi.

"Aldığımız son sonuçlarına göre, Hakkari'de bir mühimmat deposunda patlama yedi tanık vardı ve biz 25 yaralı da var," Ankara'da bir basım toplantısında devlet başkanı.

Televizyonda verdiği konuşmasında biraz önce, dört ölü ve yaklaşık 20 yaralı hakkında konuşmuştu.

Erdoğan, yaralıların dördünün durumu ciddi ve Ankara'ya transfer edildi.

Türk Savunma Bakanlığı 25 askerin Irak ve İran sınırı yakınındaki Hakkari ilinde askeri üs Sioungkiou Tepe vurulmuş "mühimmat ağır silah" , sırasında meydana gelen " kaza" yaralandı dün akşam duyurmuştur.


Bakanlık, yetkililerin şansın göz ardı edildiği yedi asker kimliği belirlemeye çaliştığını da sözlerine ekledi.Başkan Erdoğan eksiz söz etmedi ve askerler dün eksik olup olmadığını belirtmedi kimin ölümü açıklandı bugün olanlardır.

patlama meydana geldiği kesin koşullar hakkında sorular Erdoğan nokta açıklamak için ilgili teknik takım olduğunu belirtti.

Olayın ciddiyetinin Göstergesel Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Silahlı Kuvvetler Yaşar Güler baş HAKKARİ, EŞLEŞSEK İLN KOLTUĞUNA GEÇEN cuma ZİYARET ETTİĞİNİ GERÇEKTİR

Bir patlama uzak ve neredeyse ulaşılmaz dağlık alandır taban, Türkistan işçi Partisi (PKK),Ankara ve Batılı müttefikleri tarafından "terörist" arasında tyatro düzenli çatışmalar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...