10 Kasım 2018 Cumartesi

Türkiye: Almanlarla işbirliği içinde 250 tank hazırlıyor

hazır tank türkeye
Türkiye 250 tank

Türk hükumetinin anlaşması bir askeri araç imalat şirketi ile imzalandı. İlk olarak 18 ay içinde teslim edilen Altay muharebe tanklarının seri üretimiyle ilgilidir.


Türk hükumeti Cuma savunma sanayini genişletmek amacıyla yürüttüğü çalışmalara bağlamında Türk Altay tankı tasarımının seri üretime amacıyla askeri araçlar BMC şirketi üremek için bir anlaşma imzaladı.


Türkiye kendi savunma yeteneklerini artırmak için kendi zırhlı, savaş helikopterlerini ve diğer askeri Sanayi Müdürlüğü sunumuna göre, 18 ayda ordusuna teslim edilecektir ilki 40 tankları Altay üretecek.


İlk muharebe tanklarının tesliminden sonra 210 tank takip edecek.


Törene katılan yetkililer, planın ne kadar tutacağını söylemekten kaçındı.

BMC ile birlikte girişim, Roket san, As elan, MKE ve Havvaanael gibi diğer Türk şikeleri arsında yer alacak.

BMC ayrıca, Altay Savaş Tankları için dizel motorlar ve diğer sistemleri inşa etmek amacıyla Haziran  ayında SSB ile bir anlaşma imzaladı.

Savaş arabalarının prototipi Otolar askeri araç üreticisi tarafından geliştirildi.


BMC genel başkanı Etem Sdjak, yaptığı açıklamada, yabancı bir şirketin ayrıntıya girmeden planda danışma rolü üstleneceğini söyledi. BMC, Alman Rheinmetall ile ortak girişime sahiptir.

Bu arada, İsmail Demir, birlikte SSB ile baş kaydet Türkiye alternatifleri olmasına rağmen bu tankların, Alman motorları ile çalışacağını ekleyerek, motorların tankların ilk grup için hazır olmayacak söyledi Almanya bunları sağlamazsa planlar.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...