24 Kasım 2018 Cumartesi

Ortodontik tedavi: Hangi durumlarda gereklidir?

orta
Ortodontik  tedavi


Ağız diş, iskelet ve fonksiyonel anomalileri olan olgularda ihtiyaç duyulan olan ortodonti rehabilitasyon olarak kabul edilir. Dr George Damanakis izah ettiği gibi, ortodontik rehabilitasyon Diş Pire Derneği gol başkan yalnızca Tesisi " "güzel bir gülüş ferdin güven değil, bu arada ağızda (çiğneme, konuşma) düzgün işlemesini ve geliştirir" değil ağız hijyeni, diş ve diş etlerinde daha az problemle sonuçlanır ".
Aynı zamanda, Dr. DAMANAKI göre, ortodontik tedavi kenarlarının ötesine çıkan bilhassa gençlerde, özellikle diş kırığı insidansını azaltır, aynı vakitte temporomandibular eklemde meselelerin ihtimalini, mandibula irtibat alanını başka bir deyişle edebilirsiniz kafatası ile.
Hangi fertler ortodontistler ile ilgilenmeli?
Çeşitli nedenlerle diş doğru yerler değildir ve sözlü işlev ve estetik bir tesiri olan, çeneler birbirleriyle uyum içinde büyüdü boşluk veya virajlarda veya iskelet problemleri, kalabalık göründüğünde Dr. DAMANAKI göre yüz rehabilitasyonu, ortodontik rehabilitasyon gereklidir.
Ortodontik problemlere ne neden olur?
Ortodontik meseleler, kalıtsal veya etrafsal etmenlere veya yukarıdakilerin birleşimine bağlı olabilir. Dişlerin ve çenelerin büyüklüğü ve aralarındaki ilişkiler, ebeveynlerden çocuklara kalıtsal olarak aktarılır.
Ayrı olarak ortodontik problemler dişlerin erken diş çürümesinden kaynaklanır. Bunun nedeni, bitişik dişlerin hareketine bağlı olarak, dişlerin kalıcı dişlerin bitimine kadar devam etmesi şart olan boşluğun kaybolmasıdır. Bu yüzden, vakit onları kalıcı olarak erteleme zamanı geldiğinde, kalabalıklaşmaya veya diğer alakalı meselelere yol açacak yeterli alan yoktur.
Uzmanlara göre, ortodontiste ilk ziyaret 6-7 yaşlarında olmalıdır. Ortodontistin bir problem olup olmadığını, şiddetini ve rehabilitasyona başlamanın uygun vaktini belirlemesinin tek yolu budur.
Dr. Erken ortodontik rehabilitasyona başlamak şayet Damanakis, sürekli dişlerin çıkarma kaçınmanın büyük bir baht, önceden kontrol etmek ve iskelet gelişimini etkileyebilir ortodontist ergenliğe beri rehabilitasyon ve iskelet problemleri daha iyi kontrol daha iyi doku cevabı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...