14 Kasım 2018 Çarşamba

İsrail Savunma Bakanı Hamas'la ateşkesten istifa etti

istifa İsrail
İsrail istifa
Onun istifası İsrail başkanı hükumetinin üyelerinden alınan sert eleştiriler karşısında Mısır  boğuculuklar ile anlaşmaya varılmış ateşkes savunan kısa bir süre sonra, İsrail Tornavida Bandırma'nın Savunma Bakanı tarafından açıklandı.


Nakdiler Deliorman, bombalamayı durdurma konusundaki şiddetli çatışmasını dile getirdi.


"Acil durumlarda, kamu daima ülkenin güvenlik ve düşmanın gizli kalmalı hesaplamalar için gerekli kararları dahil olamaz.Netanyahu, düşmanlarımızın bizi bir ateşkesi kabul etmeleri için yalvardılar ve neden yaptığını çok iyi billiyorlar.


Ateşkes 2014, Savaşı'nın en şiddetli çatışma sonrasında İsrail ve Gazze Şeridi'ndeki Filistinli gruplar arasında, en azından geçici olarak uyulması, ancak Başbakan Benjamin Netanyahu'nun kırılgan iktidar koalisyonunda anlaşmazlıkları ekili.

Bu arada, güney İsrail ve Gazze Şeridi'nin  okulların bugün öğrencileri üç gün İsrail Topraklarına Gazze şeridinden roket yüzlerce ateş ve tırmanması başladıktan sonra, sınıflarına döndü İsrail ordusunun Filistin bölgesi.

İsrailli bir asker ve İsrail'de bir Filistinli işçi Filistinli yangında ölümüne yol açarken Ondört Filistinliler, Gazze Şeridi'nde İsrail ateşle öldürüldü.

Atekes dün öğleden sonra yürürlüğe girdi.Gazze Şeridi'ni ve Diğer Filistinli örğütler çalişan Hamas'ın kuruluş ateşkes saygı duyulacak " ama Siyonist düşmanı tutacak " diye bilinenen yapan

Hamas ve Filistinli örgütler Gazze'deki Filistinlilerin inlerce ateşkesin ilanından sonra "İsrail'e karşı zafer" kutlayan gösterilere katıldığını Filistinli zafer ve bunun sonucu olarak ateşkes vardı.

Sınırım diğer tarafında ise Filistinli roketleri kabul İsrailli sitelerin sakinleri sokaklar ve onların görüşüne göre İsrail hükümetinin sosyal medya öfke hem ateşkesi ifade güçlü Filistinli örğütleri vurmak zorunda kaldı.

İsrail Hükümeti'nde aylarca süren gerginlik, Hamas'a karşı uygulanacak stratejiye ilişin anlaşmazlıklar ile sonuçladı.

Seçim artışı


Siyasi analistler Gazze sınırı boyunca aylarca gerginliğe rağmen, İsrail başbakanı nedeniyle seçeneklerin eksikliği yerine askeri tırmanışın ateşkesi seçti inanıyoruz.

İslamcı örgüt bırakacaktı boşluğu endişe öldürmeye çalişmaktan daha Benjamin Ntetaniachou Hamas tutmaya tercih ediyorum ve İsrail 2005 yılında emekli yerden Filistin enklavında güvenliği  garanti etmek mümküm değildir.

Bakanlık Güvenlik Konsei toplantısında konuşan İsrail ordusu ve tüm istihbarat temsilcilerinin liderlik İSRAİL BASININDA ÇIKAN HABERLERE GÖRE, ATEŞKES DESTEKLEDİ vE Netanyahu duydu.

Geçmişte Hamas ile hiçbir anlaşmanın olamayacağını belirtmiştir ve örğüte bir " sert darbe" başa sözü verdi Lieberman hemen Başbakan'ın kararından mesafeler aldı.Daptali Bennett, Egitim akanı ve Yahudi Milliyetçi Yahudi PARTİSİ'NİN LİDERİYDİ.

Seçim amaçlı retorik tırmanması iyilik Kasım 2019 daha önce İsrail'de erken seçim, yaklaşık ayda söylentiler için

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...