24 Ocak 2018 Çarşamba

Trap-Erdoğan'ın yarın Suriye'ye gelişi için telefon çağrısı

 Trap-Erdoğan'ın yarın Suriye'ye gelişi için telefon çağrısı
 Trap-Erdoğan'ın yarın Suriye'ye gelişi için telefon çağrısı

Türkiye cumhurbaşkanı, Afrika'daki durumu Fransa Devlet Başkanı Eleman Maron ile görüştü

Türk cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ABD Başkanı Donald Trump yarın Çarşamba ile bir telefon görüşmesi olacak, Türk Dış işleri Bakanı Mevlit Çavuş oğlu, bugün söyledi ve Türkiye Suriye YPG Afrin ilinde Kürt milislerin karşı faaliyetlerini devam ederken. Paris, Çavuş oğlu bir konferansın oturum aralarında gazetecilere yapılan açıklamalarda, o YPG için Washington'un destek Suriye konusunda işbirliği yapmak NATO'da iki ülke müttefik kapatılması gerekiyor, ABD meslektaşı Rex Tiler-son anlattı .




Aynı zamanda, Recep Tayyip Erdoğan başkanlık sarayında kaynaklardan tanındı, bütün tedbirler Afrin Türk iş sırasında sivil nüfusa kayıpları önlemek için alınmış bu Fransız muadili Emanullah uzak anlattı Türkiye.

İki lider Suriye sorunu çözmek için çabalarını yakın iletişim içinde kalmayı kabul etti ve aynı kaynaklara göre, kuzey Suriye'deki Türk müdahalesi hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Fransızların duyuruları

Bununla birlikte, Fransızlar farklı bir dalga boyunda Erdoğan Makronun telefon görüşmesinin içeriğini bildiriyorlar. Fransız kaynaklara göre Macron, Fransa'nın Afrodit Deki Suriye'deki operasyonuyla ilgili Fransa'nın endişesini dile getirdi.

İki lider vardı ve tamamen Suriye başta İdlib ve Doğu Gutta ilinde uzun vurguladı "insani durumun ciddi bozulma ile Fransa'nın endişe" ayrılmıştı tartışmada. Yetkili, sivillere insani yardım sağlamak için bir koridor açılmasının mutlak bir öncelik olarak kaldığını da vurguladı.

"Uzak birinde ihtiyacı hatırlattı cumhurbaşkanı koşullarını kolaylaştırmak için, son olarak, sivil nüfusa yönelik gerekli insani koşulların sağlanması için İslam Devleti ve bölgedeki diğer yandan tüm mücahit güçlere karşı bir önceliği mücadele ve Uygun bir siyasi çözüm "olarak belirtti ve Chalices Mansiyon tarafından yayınlanan duyuruda vurguladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...