24 Ocak 2018 Çarşamba

Suriye'de hava saldırıları ile yaklaşık 150 Cihad öldürüldü

Suriye'de hava saldırıları ile yaklaşık 150 Cihad öldürüldü
Suriye'de hava saldırıları ile yaklaşık 150 Cihad öldürüldü

ABD yine  Yeniden toplamak önlemek ve getirmek için bir stratejinin parçası olarak Suriye topraklarında belirsiz asker varlığını sürdürmek olduğunu geçtiğimiz günlerde açıkça

İslam Devleti örgütüne karşı hareket ABD (IR) liderliğindeki uluslararası koalisyon Fırat Nehri vadisinin orta kesiminde, Suriye topraklarında hava saldırıları başlattığı yaklaşık 150 cihatçılar Cumartesi öldürdüğünü Salı açıkladı. Washington Suriye'nin kuzeyinde Kürt güçlerine karşı yürütülen iş ortasında sabır ve Mücahid ile IRK adresleme için önem vermeye Türkiyeyi çağrısı yaparken bu baskınların açıklandı.




ABD geçtiğimiz günlerde Yeniden toplamak önlemek ve bölge üzerinde İran'ın nüfuzunu sınırlamak ve baskı altına alma, IR getirmek için bir stratejinin parçası olarak Suriye topraklarında belirsiz askeri varlığını koruyacağını açık hale gelmiştir BM gözetiminde bir diplomatik süreçten geçerek gücünden Suriye Cumhurbaşkanı Başer Esad geri çekilmesi.

Bu "hassas grevler" bir sonucu olduğunu "Fırat Nehri Vadisinin anlaşmazlık orta kesiminde yer kili tek kontrolü altındaki bir konuma bir karargah ve kontrol merkezi ve yönetim iki olduğunu onaylamak için kapsamlı istihbarat," bir uyarı söyledi mücahit örgütü (Irak ve Şam İslam Devleti) eski adının kısaltması kullanan koalisyon Salı, tarafından yayınladı.

baskınlar Safa Le Suriye yakınındaki ve 145 ila 150 mücahitleri öldürüyorlardı. duyuruya göre, Kürt Halk Koruma Birimleri (YPG) kapsayan Suriye Demokratik Güçler (CM), bulma ve hedeflerin gözlemleyerek yardımcı oldu.

Türkiye ABD güçlerinin,  ile herhangi bir çelişkiyi önlemek istiyor ama onun güvenliği için gerekli gördüğü her türlü önlemi alacaktır dedi Türk hükumetinin bir bakanı Salı, hava ve karasal Türkçe'nin 4 gün Sözde Suriye Serbest Ordusu kooperatifleri ile YPG aleyhindeki teşebbüs.

Washington ve Moskova Hem Suriye topraklarında asker geliştirilen ve "Sanayi Zeytin" vaftiz oldu bu iş, içinde Ankarayı çağıran ve Afrin bölgedeki Kürt güçleri parçalamak amacı var, Türk-Suriye sınır .

"CM Ortaklarımız hala ilerleme ve fedakarlıkların her gün yapmak ve tüm bölgedeki aşırılık varlığını korumak içindir teröristleri kili hedeflenen, bizi belirlemek ve öldürmek," ABD Tümgeneral James Torero, özel başkanı açıklamalarına göre, uluslararası koalisyonun üyesi olduğu belirtildi.

Koalisyon son Irak topraklarında ve Suriye'de IRK olduğu 1000'den az kalan mücahitleri tahmin edildiğini, ancak örgüt bir tehdit olmaya devam ettiğini vurgular.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...