25 Ocak 2018 Perşembe

ABD ve Avrupalı ​​gönüllüler Kürtlerle Türkiye'ye giriyor

ABD ve Avrupalı ​​gönüllüler Kürtlerle Türkiye'ye giriyor

ABD ve Avrupalı ​​gönüllüler Kürtlerle Türkiye'ye giriyor

Kürtçe 'kanton' Afrin Türk ordusu tarafından saldırının hedefi ve Cumartesi tarafından Özgür Suriye Ordusu Türkiye güçleri tarafından desteklenen olduğunu

Batıdaki ülkelerden gönüllüler, Türk ordusuna karşı savaşmak için Afrika'ya akın ediyorlar. Amerikalılar, burada Türk saldırıyı savuşturmak için kuzeybatısında Suriye'de Afrin bulunan Suriye altında Kürt güçleriyle İslam Devleti savaşan İngiliz ve Alman gönüllüler söyledi ajansına Kürt önderliğinde bugün Suriye resmi Demokratik Güçler (SDF) Testere. Kürtçe 'kanton' Afrin Türk ordusu tarafından saldırının hedefi ve geçen cumartesi yana Özgür Suriye Ordusu Türkiye güçleri tarafından desteklenmemektedir.




Bu yabancılar Afrikalı'ya ne zaman gittiklerini açıklığa kavuşmayı reddetti, ancak "onlarca" olduklarını kaydetti. "Türk istilasına karşı savaşacaklar" dedi. "Bu Amerikalı, İngiliz, Almanlar, Avrupa, Asya ve Amerika'dan farklı milletlerden," Celil sonucuna vardı.

Daha önce o Türk ordusu yanlışlıkla İslam Devleti (IRK) Afrin bölgesinde bulunduğunu iddia etti ve dünyayı kamuoyunu yanıltmaya Ankarayı suçladı belirtmiştir. "Herkes İslam Devletinin Afrika'da olmadığını biliyor" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...