30 Ağustos 2017 Çarşamba

vatan şaşmazın çocuğu varmı

Türk sunum suikasttan önce Video: Son anları

Türk sunum suikasttan önce Video: Son anları

Türk sunum suikasttan önce Video: Son anları

intihar aynı işledi önce  bu  farkına varmadan Filiz  bulunan odaya Biraz sonra 55 dört kurşunla arkasından cinayet yürür -

Son anları onun , Türk muhabir kim düştü ölümden yangın eski metresi bir otel odasında İstanbul kaydedilen bir güvenlik kamerası.

Video kırmızı bir gömlek ve güneş gözlüğü otel Conrad giren 43 yaşındaki gösterir.

Bir sonraki çekimde ölüm Pusu için katil, 55 Filiz  odasına girmek için görünür.

Umulmadık aynı, bir sonraki karede gösterildiği gibi, bir kaç saniye sonra trajik bir ölüm bulabilirsiniz odaya girer.

Video süresi otelin polisler ve koruma görevlileri odası dışında ve Türk kamuoyu üzgün suç tartışmak ile kapatır 70 saniyedir.
Türk MEDYASI tarafından yayın ne göre, ve Likörler 2009 yılında bir çift vardı ama ayrıldılar. 2015  başka bir kadınla evlendi. 

Filiz  bu  aynı odada intihar etmeden önce dört kez vuran polis ortaya çıkardı.

Yeğeni ile otel restoranında yiyordu ve hemen odasına yöneldi sırasında tanıklara göre, 55 suçlu bir telefon aldı. 

Biraz odaya gitmeden önce Likörler çok konuda suçlandı yeğeninin kısa bir süre sonra bunu tespit edebilir Müdürü bilgilendirdi sonra polise anlattı. Başlangıçta teyze intihar etmiş ama sonunda gerçeği zor daha da korkmuştu. Gibi yeğenim dedi, " hiçbir şey yapmadı, teyzem ona deliler gibi aşık oldu. Bu  karısından boşanıp onunla evleneceğim"olacağını söyleyip duruyordu.

Kurşunlar, görünen o sunum, odadan dışarı almaya çalışıyordu o zaman  vurdu. Sonra aynı yatağa oturdu ve kendini kafasından vurdu. 

Kadının psikolojik sorunları vardı ve asla sunum gelen ayrılık aşabildi raporun çemberden kaynakları. Evet, karısını öldüreceğini tehdit ediyordu. Bu  iki yıl önce hap ile intihar girişimi noktasına ulaşmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...