30 Ağustos 2017 Çarşamba

Vatan Şaşmaz

Sunum ile Türkiye: Şok edici video ve eski model kanlar içinde


Kurban ve saldırgan, şok edici bir suç sonrası ölü

Bir şok edici bir video belgesel suç tutku oldu Türkiye ile çok iyi bilinen sunucu ve oyuncu   bırakarak ölümden silahın eski model Filiz, sonra cinayet mi intihar etti, yayınladığı son birkaç saat İnternet.
Başlık Facebook üzerine yüklenen bir fotoğraf aynı videodan: "Tanrı ruhunu Βατάν" dinlenme ve kan şok edici suç sonra kapalı kurbanı ve faili gösterir.
Vatan Şaşmaz
Vatan Şaşmaz

Hepsini geç Pazar gecesi İstanbul'da beş yıldızlı bir otel Conrad oldu. Odalardan birinde, Ακέρ geri bu aynı silah ile dört kez vurulmuş ve ardından da intihar etti. 

Otelin güvenlik görevlileri, cinayet mahalline vardığında katta  ölü buldu, arkada dört kurşun ve kafasına bir kurşun yatakta da ölü 

Odayı terk ettiğinde Ακέρ eski sevgilisi-shot düşünülmektedir.

Türk MEDYASI tarafından yayın ne göre,  ve Likörler 2009 yılında bir çift vardı ama ayrıldılar. 2015  başka bir kadınla evlendi. 

Kadının psikolojik sorunları vardı ve asla sunum gelen ayrılığın üstesinden gelmek mümkün olduğunu Ακέρ raporun çemberden kaynakları. Evet, karısını öldürmekle tehdit ediyor. Aslında, Ακέρ iki yıl önce hap ile intihar girişimi noktasına ulaşmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...