30 Ağustos 2017 Çarşamba

ünlü bir sunucu vatan şaşmaz cinayet şoku

Türkiye'de ünlü bir sunucu cinayet şoku

ünlü bir sunucu vatan şaşmaz cinayet şoku
ünlü bir sunucu vatan şaşmaz cinayet şoku

Ölen karısı ile İstanbul Conrad otel odasında bulundu - 55 kadın ona kafayı takmıştı

Şok Türkiye Otel Conrad İstanbul'da eski bir modelden çok ünlü talk-show sunucusu cinayeti neden oldu.

Öldü 43 yaşındaki ζ, ünlü Türk televizyon sunucusu ve aktör, ve atıcı 55 Filiz , bir eski model, o zaman kim öldürdü kendini.

Bütün bir ay boyunca İstanbul İlçe Beşiktaş kadın nerede kaldığını otel Conrad, bu odada oldu.


Türk MEDYASI tarafından yayın ne göre,  ve Likörler 2009 yılında bir çift vardı ama ayrıldılar. 2015 başka bir kadınla evlendi. 

Filiz Ακέρ bu  aynı odada intihar etmeden önce dört kez vuran polis ortaya çıkardı.

Yeğeni ile otel restoranında yiyordu ve hemen odasına yöneldi sırasında tanıklara göre, 55 suçlu bir telefon aldı. 

Onun yeğeni söyledi polis Likörler biraz önce içeri oda çok şarj hakkında ve kısa bir süre sonra o haberdar Müdür o olabilir bunu belirlemek. Başlangıçta teyze intihar etmiş ama sonunda gerçeği zor daha da korkmuştu. Yeğeni dediği gibi: " hiçbir şey yapmadı, teyzem ona deliler gibi aşık oldu. Bu  karısından boşanıp onunla evleneceğim"olacağını söyleyip duruyordu.

Kurşunlar, görünen o sunum, odadan dışarı almaya çalışıyordu o zaman  vurdu. Sonra aynı yatağa oturdu ve kendini kafasından vurdu. 

Kaynaklardan dairenin raporu bu kadının psikolojik sorunları olduğunu ve asla mümkün olmakla birlikte, ayrılması sunum. Evet, karısını öldüreceğini tehdit ediyordu. Bu  iki yıl önce hap ile intihar girişimi noktasına ulaşmıştı.

Bu  1974'te İstanbul'da doğdu ve 1993 yılında bir aktör olarak kariyerine başladı. Birkaç reklam ve oynadı. 2000 yılında, dört yıl boyunca devam eden özel bir kanal, kahvaltı programında rol aldı ve dokuz yıldır televizyon dergimiz bir sunum olarak bir kariyer takip etti. Birkaç tv dizisinde oynamıştı. 

Video: İstanbul : Öldürülen bir ünlü Türk tv sunucusu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...