27 Ağustos 2017 Pazar

Üsküp konuda hükümeti kolaylaştırmak vermeyeceğiz

 Üsküp konuda hükümeti kolaylaştırmak vermeyeceğiz

 Üsküp konuda hükümeti kolaylaştırmak vermeyeceğiz
 Üsküp konuda hükümeti kolaylaştırmak vermeyeceğiz


iyasalarda ülkenin çıkma konusunda, Bay. Georgiadis bir çaba gündemi değiştirmek için acele bir çıkış yaptı "olacak" inanıyor

GÜNEYBATI Adonis Georgiadis Başkan Yardımcısı "eğer Eve Üsküp ile bir anlaşma ise, hükümetin kolaylaştırmak için bu Anlaşma bir bütün ifade etmediğini olay olmayacak, Gazetesi "News verdiği röportajda vurguladı.


Bizim için, hükümet için bir güvenoyu meselesi" o "soruyu yukarıdaki durumu, geçerli ve SW önerilen çözümü kabul ederse, Bay Georgiades Devletleri. Bileşik bir isim için ulusal pozisyon, ulusal konularda oynamıyoruz hükümet ve bağımsız Yunanlılar arasında bir anlaşmazlık olduğunu da sözlerine ekledi. "Eğer hükümet iki mesaj ile gelirse sorunun değirmen için su döken".

Yakında bu "doğal olmayan" işbirliği SYRIZA, bağımsız Yunanlılar üzerinde işaret bırakmak olduğunu vurguladı: "bu Sahil Güvenlik memuru ile görüşmeler konusunda bir soruşturma Komisyonu için son teklif olarak GÜNEYBATI çalışan Panos Yanan hedefleme ile ilgili olarak, GÜNEYBATI Başkan Yardımcısı tahmin ediyor. Seçimler için hükümet bırakmak istedik. Yolu düşecek ne ikincil önemi ' yineledi kısaca.

Ancak, soruşturma konusuna da açıklık getirilerek, "cezaevinde siyasi nedenlerle onu koymaya çalıştılar" şikayet Marinaki gibi menfaat adalet ama hareket etmiyoruz. Öyle olsaydı, doldurur, "ona bakmak zorunda kaldık"her vatandaşın şikayet.

Piyasalarda ülkenin çıkma konusunda, Bay. Bir çaba gündemi değiştirmek için acele bir çıkış yaptı"," mevcut şartlar altında büyük ama restorasyon güven oranı olmadığını belirterek olacağını Georgiadis inanıyor.

Son olarak, yasal ama ahlaki olan Başbakanı destekleyen ofiste Yargıtay B. Thanos eski Cumhurbaşkanı yerleştirme sorununa değinen ve benzeri notlar, hükümet Bay Athanasiou ve  durumlarda anılan bu davanın tamamen herhangi bir ilişkisi reddederken uzak siyasi bir hareket "kokuyor".

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...