28 Ağustos 2017 Pazartesi

Maximus ama Ağustos ayında haber

Maximus: ama Ağustos ayında haber

Maximus ama Ağustos ayında haber
Maximus ama Ağustos ayında haber
bu  GÜNEYBATISINDA, Arkadaş, sağlık daĞılacak.. Spirtzis, özel eğitim, altyapı.. "çığlıkları İçin başbakanın kağıt ortakları olmayan yazın kervan yürür... "- - "" hükümet

Zam Maximos Konağı yapmaya, manşetler son birkaç gündür hakim olması için başka bir boyut kazandırarak, bu haber olumlu yönlerini sunmak için bir girişim olduğunu dithyrambs, ya da sözleşmeleri muafiyet için ilaç ile yayımlanan rağmen Santorini hastane. Sırada olduğu vurgulanan bu ne hakim değil rağmen "ağlar" GÜNEYBATISINDA, türü ", Arkadaş, Spirtzis.. daĞılacak sağlık, özel eğitim, altyapı.."

Okumak ayrıntı olmayan kağıttan bakana:

Ve henüz, Ağustos Var haber

1. Sadece Trikala, Akit sağlık hizmetleri ve bireysel sözleşmelerin imza durumunu sona ermesinin hastane temizlik personeli için maaş artışı, yaklaşık 350 750 milyon avro demek. Aynı zamanda, hastanede yılda 200.000 avro tasarruf edecek. 

2. Sözleşmelerin durumu ülke çapında, muafiyet, temizlik personeli için en iyi ücrete ek olarak, yaklaşık 90 ec hastaneler tasarrufu demektir. euro. 

3. 15 gün önce (hangi, MEDYA, düşmanca bazılarına göre) başlatılan Santorini hastane, ilk doğum oldu. 

4. Özel okullar için Eğitim Bakanlığı düzenlemeleri özel öğretmenler çalışma onuruna yakışır. Deşarj yasaklar, yeterli gerekçe olmadan, açlık ve ücretlerle işlerde çalışanlar dönüşmeleri önlemek. 
5. İlgili ayarları böylece sosyal güvenlik hakkını patentli sahip oldukları okullarında çalışan öğretmenler için Eğitim Bakanlığı destekliyor. 

6. İlk kez bu yıl okullar resepsiyon sınıflarda 22 bin civarında mülteci için çalışacak. 

7. Küçük bir nesnenin yarışmalar ile çalışır ihaleleri, 50% maliyet ve kamu işlerinde kartellerin oluşumunu önlemek azalma sonucunda. 

Tüm bu sağlık, özel eğitim, altyapı.. çözülür..GÜNEYBATISINDA umutsuz çığlıkları arkasındaki gerçek haber, ", Arkadaş, Spirtzis"

... Kervan yürür

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...