27 Ağustos 2017 Pazar

Eğer bu program için 8 haberleri, Papadakis HER şey devam eder

Eğer bu program için  8 haberleri, Papadakis, HER şey devam eder

Eğer bu program için  8 haberleri, Papadakis HER şey devam eder
Eğer bu program için  8 haberleri, Papadakis HER şey devam eder

Yine de, tabii ki, Faye Ashton ve Gregory Probst değil Göçebeler üzerinde

Eğer bugün, Genel Müdür, Programı Pazarlama ve İletişim, John video editörler kanalın program değişiklikleri başlattı. 

Yeni sezon Eğer televizyonun ilk büyük değişikliği-erken başlayacak: ile Nikos Chatzinikolaou ve haber Müdürü Yiannis Michelakis zaten bülteni yenilenmesi üzerinde çalışırken, hem içerik, yapı ve görselleştirme yeni teknik araçlar hakkında ana haber. Eylül tarafından, ancak, bülteni 20:00'de yayın, SKAİ ve Yıldız temel bilgiler programları ile doğrudan çatışma içinde olacaktır.

Yannis Lazio ile Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Eğer bu kostas Tsolakis, yönetmen


Yenilenen boğa. Eğer yeni bir tv serisi olan bu süre zarfında "Bakire bir hayat", çekim bir kurşun alır.
Kanalda "yeni bir döneme" işaret eden bu büyük değişim için, John  bülteni ve endişemiz görmek insanların yaşam döngüsünü 18: 30'da bitmiyor "dedi. Kamu kanalı öğleden sonra grup uzatmak bu değişiklik olarak saatini değiştirmek için program akışı için de iyi oldu".

Eğer genel Proje Yöneticisi, Pazarlama ve İletişim, John 

Kanal değişikliği dedikodu ile bir ilgisi yoktur. John , bildirilen yaygın olarak mizah gösterisi, arama gibi "en önemli show Yunan televizyon". Bizde gurur duyuyoruz "dedi. Geçen sene yaşananlar bir hataydı. O bir periyodik olarak değil, bir gösteri, ve 15 günde bir çıkar" yok. Şimdiden tartışmalar başladı Bay  açıkladı istasyonu gibi bir arzu Telgraf haftalık tekrar yapılması gereken radyodur. Evet, John  olumlu bir sonuç"olacağını "emin olduğunu vurguladı.

Ancak, haftalık varlığı ve özel bir aylık gösteri dışında gerçekleşir ihtimalini. "Onlara saygı duyuyoruz ve onlara saygı duyuyoruz. Aynı fikirde değiliz çoğu zaman, ve diğer kabul, ama her zaman konuşma özgürlüğü var", dedi.

Reality show "savaş" bu sezon hayatta kalma oyunu "Göçebeler ile EĞER girer". Oyun istasyonunun program geliyor ve John Λάτσιος tarafından ilan Pazartesi 2 Ekim'de prömiyer yapacak.

"Göçebeler" 21 hafta gösterilen ve 5 gün olacak:Eğer işbirliği içinde kapsamlı ve belirli bir uzmanlık alanına sahip projenin uygulanması üstlendiği büyük uluslararası üretim şirketi ile çekim olacak nerede, Filipinler, göç etmek zorunda bırakılan sunucu Gregory Cooper, 00.


Yorgos Papadakis ve Faye Ashton, Maria  Hafta sonu sabah programı sunumu bırakarak reytinglerde başarılı olarak devam ediyor, ama sonra kanalın potansiyel kalır. 

Chris moyles Anastasiades ile "TÜM" sıkıca Yani Eğer güçlü kağıtları-geç gece bölge adı kalır. İstasyona yeni program şekli için popüler gösterinin faktörler ile ileri tartışmalar olan John  kaydetti.

Ayrıca dame judi dench ile Kale Yakınlaştırma devam eder, başka bir kanala dersin sonra ilk birkaç yıl önce ikinci bir gençlik bilir hangi gösteri, ders olarak, tamamen başarılı olarak kabul edildi. Aslında ünlü yarışmacılarla şov çoğalmaya, hayırsever amaçlar için. 

John  dediği gibi, iki yeni komedi dizisi, dış tarifleri dayalı ve tamamen İngilizce veri özelleştirilmiş olacak. İlk "Bakire bir Yaşam" ve diğer "ayrılmış çocuklar Bir şeye" sahip olacaktır. İlk gösterim bu oldu ortaya, bu beklenen bir farkı eğlence bölümü programının ve Eğer bir başarı ile orantılı "Tamam" ve "Sınıf arkadaşları".

Ayrıca, Eğer öğleden sonra yeni bir yarışma türü bir yarışma programı hazırlar, Kırlangıç gibi "Hala Ayakta", kaybeder, herhangi bir oyuncu yok edileceğini özgünlüğü ile... zorla oyun, kelimenin tam anlamıyla ayakları altına açılan bir delik. 

Sürpriz olasılığını dışladı değil, sezon yani sonbahar başlangıcı ile bile olsa programın tüm alanlarda güçlendirilmesi müjdeledi, özü, John . Muhtemelen Bay imalı. Bir komedi dalga geçmek olan orijinal, saf bir Yunan üretim serisi, şartların . 

Eğer bu büyük ve muhteşem bir çeşitlilik, yani çeşitli iskelet emisyon geri pazar akşamı için planlanan bu haber önemliydi. Fikri Yunan TV geçmişi hatırlatıyor, ancak ("Bravo", "Çok pazar" vb.), yeni göstermez şey yapmak hiçbir şey bu yana gösterimi için tarih olarak adapte edecek olması için modern gerçeklik, artık göz yumuyor "dalkavukluk  dedi, biraz felsefi -başka (nam - John .

Sonbahar olsa geldiğinde George, kanal içinde kalır ve gece geç Haritayı alır. John ortaya çıkan söylentilerin aksine, ikinci, Göçebeler ile Filipinler borçları nedeniyle (normalde Eğer yeni sezon hangi program kalır) 2Night Gösteri hazırlamak mümkün olmayacaktır Gregory Probst için bir yedek olarak işe yaramaz ama sonbahar geldiğinde George. Aksine, Demi henüz, güncel olaylar üzerine kostik, mizahi anlatım, her biri kendi bakış ifade eder ortakları, bir grup ile bağlı olacaktır. Değil, bu emisyon şekli Konstantin  Bay katılacak başka bir varsayım. Bu aşamada belirli kişiler hakkında konuşmak olmadığını ve ikisinin Kolonaki içinde kahve içerken görüldü ve tartışmak, aslında hiçbir şey anlamına  yineledi. "Kalabalık bir grup ile konuşurken, sadece bana değil, ama Eğer birçok türü var. Bu herkes bir gösteri olacak, ya bizimle ya da değil"bir fincan kahve içme onları görmek anlamına gelmez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...