28 Ağustos 2017 Pazartesi

Alman ekonomist Yunanistan mültecileri Türkiye'ye ihtiyacı var diyor

Alman ekonomist Yunanistan mültecileri Türkiye ye ihtiyacı var diyor

Alman ekonomist Yunanistan mültecileri Türkiye ye ihtiyacı var diyor

Alman ekonomist Yunanistan mültecileri Türkiye ye ihtiyacı var diyor

türkiye ile Anlaşması ve AB iptali Yunanistan için bir felaket olur, Ekonomisti Jens Bastian destekler

Türkiye ile Anlaşması ve AB iptali Yunanistan için bir felaket olur, Ekonomisti Jens Bastian, Alman radyo DLF konuşan destekler. Yunanistan Türkiye ihtiyaçları ve tutumu sağlamlaştırmak için siyasi anlamı yok, kendini doldurur.

Tahminler Bastian röleleri Deutsche Welle, Türk Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Türk vatandaşları için vize ve Brüksel serbest bırakılması için çağrıda işaret ilk vaatlerini yerine getirmesi gereken cevap. Yeni sürtüşmeler, muhtemel bir kurban mülteci anlaşması olması, siyasi analistler düşünün. Erdoğan tarafından alınan Türkiye'ye karşı tavrın sertleşmesi için arıyor, anti serisi sonra Avrupalı siyasetçiler-demokratik önlemler.

Sonuçları ne ama Yunanistan için böyle bir konumda olurdu? Yunanistan'da yaşayan ve durumdan haberdar olan Jens Bastian, bir ekonomist, cevap:

"Yunanistan ne para , ne de siyasi güç, Türkiye'ye karşı daha fazla sertlik göstermek için dış politikada bir anlamı yoktur, çünkü Yunanistan'da günlük yaşam için zor olurdu. Yunanistan Türkiye çoğunlukla mülteci açısından"bir konumda.

İhtiyaç nedeniyle Berlin Atina destekleyebilir

Mülteciler için Türkiye anlaşma E. E., olası bir iptal Yunanistan, Alman uzman tarafından desteklenen çöküşü anlamına gelecektir: "Yunanistan kısa bir süre mülteci konusunda yıkılmadan önce. İltica alır ihtiyacı olanlara 50 bin mülteci, kaydı var. Personel eksik, para eksik, konaklama tesisi eksik. Mülteciler ve göçmenler ile ilgili bir strateji. Bu nedenle, Atina, eğer iptal olmazsa Türkiye ile anlaşma yeniden transit ülke olacaktı durumda.

Avrupa yardımın sadece küçük bir kısmı sonunda Yunanistan geldiğinde Jens Bastian inanıyor. Ama sadece para eksik ama personel ve lojistik altyapı değildir. Yunanistan, değerler gibi, siyasi ve idari önyargı.

"Bu nedenle Yunanistan desteğine ihtiyacı var. Berlin ihtiyacı olan mülteciler için Atina çünkü Berlin böyle bir ortağıdır. Ve Atina konuda Berlin ihtiyacı var, örneğin, gelecekteki borç saç tıraşı".

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...