27 Ağustos 2017 Pazar

Merkel hiç tatil kaybeder bir seçim Bıraktı ve Alplere gitti

Merkel hiç tatil kaybeder: bir seçim Bıraktı ve Alplere gitti

 Merkel hiç tatil kaybeder bir seçim Bıraktı ve Alplere gitti
 Merkel hiç tatil kaybeder bir seçim Bıraktı ve Alplere gitti

tatil her şeyden daha önemli olan anketlerde rahat kurşun ve mesajı opera ile biraz dinlenmek için kararını Alman Başbakanı için büyük bir hesaplaşmaya önce led

Sahip, güvenli, konforlu kurşun anketler, Almanya Başbakanı Angela Merkel, sol için bir süre hareketli siyasi sahnenin ülke için yarar bir low-key yaz mühlet için bir dönem 3 hafta, gizlilik ve olsa bile orada sadece iki ay önce Parlamento seçimleri.

Alman basınında yer alan haberlere göre, seçim kampanyası, ortasında tatil opera ve İtalyan Alpleri'nde  dinlemek harcanacak – Başbakan niş bataryaları doldurmak için normal bir insan arzu veya dördüncü bir dönem kazanacağını hissettiği özgüven ve daha az bir yansımasıdır. Aslında bu haber tekeline ve anketlerde dengesini değiştirebilecek yeni hikayeler, olasılığını en aza indirmek için akıllı bir strateji haber ajansı Reuters notlar.

Amaç, "seçmenlerin oturaklı" ve siyasi çatışmaların üstün ve en Almanlara 6 hafta yıllık izin en büyük bölümünü alacağı zaman yapmayı seçen seçmenlerin göstermek.

Almanlar tatil aşk analistler açıklamak ve lider dinlenmek için, bu ara sadece kritik bir seçim öncesinde olmasa da, diğer birçok ülkede hayal bile edilemeyecek bir şey biraz zaman ayırın mükemmel anlarım.

Berlin Özgür Üniversitesi'nde Nils Dietrich, siyaset bilimci "seçim kampanyasına Ara ve zaten sıkıcı bir seçim kampanyasının ortasında bir tatil alarak ön gevşetmek istiyor," dedi. "Yeniden seçilmesi için bir kampanya katılmak için üstüne bir mesaj gönderir."

24 Eylül hesaplaşma görünümünde Martin Schulz ve sosyal Demokratların önünde rahat bir yol sağlamak için Bavyera Merkel'in muhafazakar Hıristiyan Demokratlar ve kardeş Partisi, göstermek.

Cuma günü yayınlanan ve CDU/CSU, Seçim Araştırma Grubu oyların %40, SPD 24%montajı yapılan bir ankette.

"Seçmenleri hep Manfred Gelner, Berlin'de yoklama Forsa Enstitüsü Direktörü yan sivri sakin kalır" Merkel ile ilgili en çok sevdiğim şey.

"Bu davranışını "kampanyası çıkıp amacıyla ülkeyi yönetmeye çok meşgul". Çoğu tatil kendilerini onlar şu anda Almanlar ve istedikleri son şey seçimler ve diğer konular hakkında duymak," diye ekledi.

Hükümet sözcüsü tatil için Merkel nereye gideceksin cevap vermek için tam olarak ne zaman ve: "Başbakan her zaman hizmetinde Kaçınılması," bir e-posta iletisinde dedi. Her şey bulunabilir, daima çalışan ve güncel olaylardan haberdar olabilir. Ancak, aynı zamanda birkaç gün dinlenmek için bu yıl da aynısı olacak. Ne yazık ki, bu ders veya hedef hakkında daha fazla bilgi veremeyiz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...