15 Ocak 2019 Salı

Tramp v Erdoğan: Eğer Kürtleri vurursanız sizi maddi olarak yok edeceğiz

Kürt maddi
Kürtleri vurursanız 
ABD Başkanının Türkiyeyi  tehdit eden tweetlerini görün-"Teröristler müttefikleriniz olamaz" Ankara cevaplıyor

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, Türkiye'ye karşı ser bir Twitter uyarısı gönderdi.ABD Başkanı, Kürtlere isabet ederse Türkiye'nin ekonomik olarak zarar göreceğini yazdı.

Diğer tarafa bir uyarı gönderildi: ABD birliklerinin Kürtleri Türkiye'ye meydan okumamaları için Suriye'den ayrıldığını duyurdu.

Detaylı olarak yazıyor: Suriye'de ayrılmaya başlıyoruz ve küçük IŞID hilafetine ser ve birçok yönden vuracağız, Yeniden ortaya çıkarsa, mevcut yakın üstden tekrar saldıracağız.Kürtleri vururlarsa ekonomik olarak Türkiye'yi yok edeceğiz. 20 mil güvenli bölge oluşturma.

kürtleri türkiye vursa
Kürtleri vurursanız
Küçük ISIS toprak hilafetlerini sert ve birçok yönden vurarak uzun vadede gecikme sürecini Suriye'den başlatmak.Eger reform yaparsa, mevcut yakın üsten tekrar saldıracak.Kürtleri vurusa Türkiye'yi ekonomik olarak mahvede.20 mil güvenli bölge oluştır.


kürt donald
maddi trump
....Aynı şekilde, Kürtlerin Türkiyeyi kışkırtmasını  istemiyorsunuz.Rusya, İran ve Suriye, Suriye' de Suriye'de DAEŞ'i yok etme politikasının en büyük faydanıcısı olan doğal düşmanlardır.Aynı zamanda fayda sağlıyoruz, şimdi birliklerimizi eve getirme zamanı.SONSUZ SAVAŞLARI Durdur!

Ankara'nın cevabı


Türkiye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın temsilcisi ibrahim Kalin, Ankara'nın ABD'nin ABD'nin Donald Trumb'la Türkiye'nin ekonomisinin olacağı tehdidinin ardından ikiki stratejik ortaklığa saygı duymasını beklediğini söyledi.Suriye'deki bir Kürt paramiliter örğütüne Türk saldırı oldu.
donaldtrump ibrahim kalin
İbrahim kalın trump

Mr.@realDonaldTrump Teröristler ortaklarınız ve müttefikleriniz olamazlar.Türkiye, ABD'nin stratejik oratklığımızı onurlandırmasını beklemektedir ve terörist propaganda ile gölgelenmesini istememektedir.
donald türkiye

donald tiwitir



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...