15 Ocak 2019 Salı

Trab: Dün Türkiye'yi tehdit etti, bugün işbirliği istiyor

İkili ekonomik kalkınma işbirliğinde "Büyük Yetenekler" şimdi ABD Başkanı Donald Trump'ın görüştüğünü söyledi

türkiye trump

 Trump'tan Çok sert uyarı



ABD Başkanı Donald Trub, Türk mevki Recep Tayyip Erdoğan'a dün Pazartesi günü yapılan iki günlük telefon görüşmesi sırasında ABD ile Türkiye arasındaki ekonomik kalkınma işbirliğinin " önemli bir genişleme potansiyeli" gördüğünü söyledi.

Trablus, Twitter sosyal ağındaki yayınında yaptığı açıklamada, Erdoğan'la yaptığı açıklamada"İKİL'in kalıntılarına karşı savaşta son iki haftasında kazandığı son iki hafta" ve Kürtleri koruyan Washington, cihatçı İslam Devleti'ne (IK)karşı savaşta müttefiktir.

Türkiye'yi ekonomiyle tehdit

Trump  twitter

IŞİD'in kalıntılarıyla mücadeledeki son iki haftalık başarımız ve 20 mi güvenli bölge dahil olmak üzere, tüm meselerin neresinde durduğumuzu tavsiye etmek için Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuştuk.Ayrıca ABD ile Türkiye arasındaki ekonomik gelişme hakkında da konuşan _büyük ölçüde genişleme potansiyeli!


Her zamanki gibi, Tramp en eski IR isminin kısaltmasını kullanmak için tweet'i kullandı (Irak'ta İslam Devleti ve Levante).

"Ekonomik büyüme" konusunda ikili işbirliğinde " büyük olasılıklar" hakkında konuşmadan bir gün önce Trab, yine Twitter araclığıyla Kürtlerin saldırması durumunda Türkiye ekonomisini "mahvetmek" için tehdit etti.Cumhuriyetçi, yaklaşık 2 bin Amerikalı Amerikalının çekilmesini "başlatacağını açıkladı ve ülkedeki Irak Cihatçıların vurmayı devam edecekti.


Kürt partililerimi öğürtü Halk Koruma Birimleri (YPG), cihatçılara karşı uluslararası kolisyon operasyonlarının öncüsü olmuştur.Kuzey Suriye'nin çoğunu kontrol ediyor.Erdoğan, hükumetinin 1984'ten bu yana Türkiye topraklarında gerilla savaşı düzenleyen Kürdistan İşçi Partisinin (PKK) Suriye kolu olduğunu iddia ettiği gibi, kırmaya niyetli olduğunu söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...