17 Ocak 2019 Perşembe

Sonsuza dek genç kalmak ister misin

sonzuza denk genç kalmak
sonsuza genç kalmak
Son yıllarda, yaşlanmayı geciktirici etkiye sahipken, aynı zamanda iyi cilt kalitesini korumaya ve geliştirmeye yardımcı olan gıdalar konusunda artan bir endişe yaşanmaktadır.Bunun nedeni, bu şekilde çalışan yiyeceklerinin olup olmadığı sorusudur, "yeni gıdalar" denilen yeni trend cevap vermektedir.

Vanity Foods nedir

Harika yiyecekler olduğunu hayal etmeyin, ancak zaman zaman yapılan laboratuvar çalışmaları, bazı gıdaların benzer kombinasyonlarının yanı sıra doğru seçimin de derideki kolajın kompozisyonunu artırdığını elastikiyetini artırdığını ve belirtileri azalttığını kanıtlıyor yaşlanma.Havuç, tatlı patates, yeşil yapraklı sebzeler, dometesler ve retinoidler gibi doğal karotenoidler bakımından zengin yiyecekler sadece bu etkiye sahip yiyeceklerle (bazıları C vitamini içeren) azaltır veya ve yaşlanmadan sorumlu serbest radikalleri etkisiz hale getirir.
Omega 3 yağ asitleri içeren yiyecekler de cildin dış katmanını güçlü tutar, böylece kirletici maddeler veya toksinler gibi dış etkenlerin etkisini azaltır.

Diyetinize katılmak için 6 süper yiyecek

diyet yiyecekler
diyet katılmak süper yiyecek


Hibiscus, Botox Bitkisi


Yapraklar ve hibiscus çiçeklerde antioksidanlar, karoten vitaminleri, riboflavin, askorbik asit, niasin ve demir bulunur.
Genellikle kurutulmuş halde bir içecek olarak tüketilirler, içerdikleri sitrik asit niasin ve demir bulunur.Genellikle kurutulmuş halde bir içecek olarak tüketilirler, içerdikleri sitrik asit epidermis yüzeyine kan akışını arttırma özelliğine sahiptir.Hibiscus ayrıca cildin düzensizliğini ve tonunu kademeli olarak dengelemeye yardımcı olur, içeriden nemlendirir ve cilt elastikiyetini arttırğı için kırışıklık oluşumunu da önler.İlgili çalişmalar ayrıca ebegümeci suyunun da kan basıncını azaltabileceğini göstermiştir.

Ekstra ipucu: 
Faydalı özelliklerinden en iyi şekilde yararlanmanın en iyi yolu, ebegümeci infüzyonunu, aynı zamanda epidermise de faydalıolduğu düşünülen hindistan cevizi suyu ile kariştırmaktır.Hala salatalarda çiğ veya şurup ve reçel gibi tatlılarda şurp deneyin.

amarantos
kinoa amaranthos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...