18 Ocak 2019 Cuma

patates kızartması

fırında patates kızartması
patates kızartması
Dünyada herkesin sevdiği, genç ve yaşlı bir yemek varsa, bu kesinlikle patates kızartmasıdır.Kaliteli patates kızartmasıdır.Kaliteli patates kızartmasının çok talep edildiği ve dünyanın onu nasıl ayırt edeceğini bildiği bir gerçektir.Patates kızartması, sırları ve çeşitleri hakkında konuşalım.


Tanım Fransız kızartması
hakkında konuşurken, şu resim aklımızda beliriyor: patatesler(genelikle)Çubuklar halinde kesilmiş ve dışarısında keskin bir doku eşliğinde ve dışarısında keskin bir doku eşliğinde ve içindekilerde püreye yaklaşan kadife gibi altın bir görünüme kadar kızartılıyor. Kesinlikle farklı lezzetler var, ancak yukarıdaki açıklama bence mükemmel patates kızartması.

Tarihçe
Patates kızartmasının Belçika'dan geldiği genel bir varsayımdır.Ancak, elbette, birçok başka ülkenin de kendi değişkenleri vardır.Dünya çapında yaygın yayılmaları, çoğunlukla, fasit food endüstri yoluyla, özellikle de Fransız kızartması (Fransız kızartma tavası) olarak adlandırılan ABD'den gerçekleşmiştir.İkinci Dünya Savaşı sırasında, Belçika'daki patates kızartması ile karşılaştıklarında ve "Fransız" olarak adlandırılan isim, ABD askerleri arasında hakim görünüyor.Fransa'da yeni kızartılmış patateslere "patates kızartması", yani "patates kızartması" denir.Patates kızartmasının ulusal gıda olduğu düşünülen Belçika'da, Avrupa'da kişi başına en fazla tüketiminin bulunduğunu belirtmek ilginçtir.
patates kızartması kalori
patates kızartması püf noktaları


Patates Paranın
kendisi, düşük nem içeriğine ve belirli bir nişasta içeriğine sahip olması gereken iyi bir patates fritöz ünün nihai sonuçlarında ana rolü oynar. Patatesin nem içeriği yüksek olduğunda, dış kabuğun kızartması sırasında ve sonrasında netliği önemli ölçüde etkilenir ve kavruluş bir patates oluşur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...