16 Ocak 2019 Çarşamba

Nike kendine güvenen akıllı ayakkabılar çıkardı! (video)

güvenen akıllı ayakkabılar
nike  kendine güvenen akıllı ayakkabılar
Basketbol ayakkabıları kendi kendi bağlarını bağlar

Nike Salı günü ilk kez kendini bağlayan akıllı basketbol ayakkabısını tanıtarak ayakkabının geleceğini nasıl olacağına dair bir fikir verdi.

350 dolar satılan Adapt BB, sadece dantelden daha fazlasını yapıyor.Nike Adapt mobil uygulanmasını kullanarak kullanıcılar, Uyarlama Uyarlama olarak adlandırılan bir güç bağlama sistemi kullanarak manuel veya dijital olarak mükemmel uyumu bulmak için ayarlama yapabilir.Özel bir motor ve dişli tertibatı ayağınızı özelleştirmek için sıkın veya gevşetin.

Nike için bu, sporcuların antrenmanlarına yeni bir akıllı veri anlayışı dünyası getiriyor.Sporcular için yeni bir dönemi ve spor ayakkabılarla etkileşime girme şekilini temsil eder.

Nike araştırmacıları,Nike Adapt BB'nin tarihindeki en çok test edilen ayakkabı olduğunu söyledi.Şirket, basketbolcuların hızlı kesim ve sürekli serpintilerin ayakkabılarını sürdüğü talepler nedeniyle ilk sporu seçti.


Boston Celtics'in yıldızı Jayson Tatum, perde arkasındaki Adapt'ı gizlice test eden gine domuzu oldu.Tatu, Celt'in Toronto çıkışında Adapt BB'yi giyecek.17 Şubat'tan itibaren müşterilere sunulmaktadır.

Tatum, ayakkabının nasıl uyduğundan çok etkilendiğini söyledi.Tatum CNBC'YE " İnsanlara eldiven gibi oturduğunu söylemeye çalişiyorum..Bağcıklardan daha iyi.Orada hareket yok ve çok güvenli"dedi.

"Bunun bir tür gerçeği olasın seviyorum... en sevdiğim kısım sadece renkleri değiştirmek.Bir şekilde kendi ayakkabın olacak şekilde özelleştirebilir sin ve bence bu benim için en harika kısım"dedi

Akıllı ayakkabıyla yeni sorumluluklar geliyor- ayakkabılarla birlikte gelen sarj pedi ile her 10-14 günde ayakkabı sarj etmek gibi.Ayakkabılar telefon olmadan çalişirken (düğmeleri kullanarak ayarlayabilirsiniz), bu mükemmel uyum ve özelleştirmeyi elde etmek için bir akıllı telefon gerekir.
basketbol nike ayakkabı
akıllı ayakkabılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...