16 Ocak 2019 Çarşamba

Çocuğum neden alerji alıyor

alerji çocuk
çocuğum neden alerji oluyor
Düğümden sonra, bir sonraki mantıksal adım, genellikle yavruların kazanılmasıdır.Çocuklar hayatımızın kahramanı olurlar.Gelecek, değişim umudu.


İkincisi, üst düzeyde güvence altına almamız gereken temel bilgiler: eğitim ve sağlık.Kulak Burun Boğaz alanında önleme ve tedavi yöntemlerinin hızla gelişmesine rağmen, özellikle bağışıklık çocukluk çağında hastalıkların görülme sıklığında bir artış vardır.

Endişe verici endişe salgını, ORL görülme sıklığını arttırmada bir etkendir ve yetersiz beslenme ve "zengin" alerjik çocuk odalarından etkilenir.

Alerjik rinit, solunum yolu enfeksiyonları için güçlü bir yatkınlık yaratır ve rahatsız edici şekilde çalişir:



  • kulaklar
  • sinüsler
  • boğaz
  • bronşlar
  • ve gırtlak
Ayrıca, çalışan annelerin artmasından dolayı, çok küçük yaşta bir kreş ihtiyacı, otit, tonsillit, rinit gibi başlıca üst solunum yolu artmasına neden olmuştur.

Diğer çocuklarla birlikte olmak, özllikle enfeksiyon dönemlerinde, çok sık enfeksiyonlara yol açar.



Temel önleme yöntemlerinden bazıları, çocukların günlük rutinde, su ve sabunla sık yıkama, antiseptiklerin basit uygulanmaması, mikropları kolayca toplayan çivilerin bakımı ve meyveler ve sebzelerle beslenmenin artılması gibi uygulamaların bulunmamasını sağlar.

Sporun kesinliğini ve genel olarak çocuk sağlığının güçlendirilmesine olan katkısını unutmayalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...