15 Haziran 2018 Cuma

Muharrem incé, Erdoğan'ın tam tersi olacağım diyor

Muharrem Ice Erdoğan  tersi olacağım
Muharrem Ice Erdoğan  tersi olacağım
"Ben bağlayan bir başkan (...) tam tersi olacak," Recep Tayyip Erdoğan 10 günden az önce AFP'ye röportajda Türkiye Muharrem intze cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ana muhalefet partisi adayı, güvence cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimleri.

"16 yıl boyunca, toplumun aşırı kutuplaşmasına yol açan, onu kutuplaştıran bir Erdoğan var. Ben tam tersi olacağım " Elmalık, Yalova ilinde küçük bir köy (kuzeybatısında)evinden röportaj verdi intze, söz verdi.

Kravatsız beyaz bir gömlek giymiş ebeveyn, intze bahçesinde bir elma ağacının gölgesinde oturan baba 24 Haziran erken seçimleri öncesinde güven dolu çıktı.

İnege, " Türk nefes almak istiyor, barış istiyor, sakin istiyor" diye belirtti.

"Bir adam yorgun değil, uyanıp çığlık atan bir adam değil. Daha genç, taze kan, " Erdoğan 10 yıldan az 54 yıl yaşları Popüler Cumhuriyetçi Partinin adayı kaydetti.

O seçildiğinde, Muharrem ince " kimseyi dışlamadan" yönetmeyi taahhüt eder.

"Başörtüsü ya da değil, sola veya sağa Türkler ve Kürtlerden, Alevilerden veya Sünnilerle vatandaşları olan kadınlar, hiçbir fark olmayacak" diye Türkiye sayfasını Erdoğan açmak için "hazır" olduğunu belli eyaletlerde ise, diyor.

Türk siyasetçisi " istediği bu" dedi.

özelikle takip etmek dış politika esasları ile ilgili olarak, kendi programı için nispeten belirgin olmasına rağmen, intz< " aşırı beyanlarda." diye Recep Tayyip Erdoğan suçluyor

CHP adayı seçildiyse Türk diplomasisinde " akıllıca yürümeyi" vaat etmek için " akıllık" sözü vermeyi vaat ediyor.

" Böyle bir cumhuriyetçi cumhurbaşkanı, piyasalara olan güveni yeniden kazanacaktır" diye ekledi.

Seçimi kaybederse ne yapacak? " Siyasetle uğraşmayı bırakmayacağım, kesin. Ama ben seçileceğime inanıyorum, göreceğiz " sorusunu yanıtladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...