15 Haziran 2018 Cuma

Diyette yiyebileceğiniz çok kalorili besinler

çok kalorili besinler Diyette
diyette yiyebileceğiniz 

Bir diyete her başladığınızda, yiyecekleri çok fazla kalori ile kesmeniz gerektiğini düşünürsünüz.Ancak, yeterli miktarda kaloriye sahip olmalarına rağmen, diyet sırasında onları tüketmeniz gereken bazı yiyecekler vardır, ama ılımlılık!

Her gün kalori sınırlanmasıyla karşılaştığınız zaman önemli olan, yokluk hissi vermenize yardımcı olacak çok besleyici ve lezzetli yiyecekler vardır.

fındık

Fındık, özelikle badem, ceviz ve fındıkta enerji verir ve iyi gelir.Genelikle bir avuç dolusu bir kısmı tasviye edilir, bu nedenle bir yiyuecek dengesi kullanın. Her 30 gramın yaklaşık 180 kalori sahip olduğunu bilmek tavsiye edilir.

meyve

Meyve iyi yapar, ama abarttığınız zaman , çok sağlıklı bir şeyle bile kilo alınabilirsiniz. Bir bardak üzüm, örneğin, 100'den fazla kaloriye sahiptir, ılımlı bir kurabiye olanlardan daha fazladır.

Tatlı patates

Bunlar, nişastalı gıdalardan onları öne çıkaran pek çok karaten ve vitamin içerir. Onları yemenin en iyi yolu onları tere yağına ihtiyaç duymadan kanatmaktır. Fırında pişirmeyi tercih edin.

Zeytinyağı 

Zeytinyağı, birçok hastalığa karşı bir kalkan olduğu için, sağlığı iyileştirir.Yağlı olabilir, ancak kolesterol sevi yerini arttırmayan tekli doymamış yağa aittir.Bu çorba kaşığı başına yaklaşık 120 kalori vardır, bu yüzden 2 çorba kaşığı fazla koyamadığınızdan emin olun.Yemeğinizde. Araştırmaya göre, çiğ zeytinyağı, kokusu açlık doygunluğunu tetiklediği için zayıflamaya katkıda bulunur.

Bir diyete devam etmek ve onu durdurmak için, yediğiniz yemeklerin tadını çıkarmanız gerektiğini unutmayın!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...