22 Mayıs 2018 Salı

Türkiye Marmaris'teki Diagoras Türbesini keşfettiler

türbesini keşfettiler
Türkiye Diagoras Türbesini keşfettiler
Aksi halde iyi korunmuş gömü anıtı bu mezara zarar verecek kuzen söylemeyen peygamberlik

Son 40 yıl mezar içinde mezar soyguncuları tarafından talan, bu Torurgkoutreis alanının yükseklik Marmaris yakınlarındaki Türk KOBİ-mezar Diagora RHODIUS göre keşfedilmiştir.

Bugün bir Türk ajansı, bölgenin tur bildirildiği gibi,Diagoras mezarı ve eşi mezar evliyadan ait düşünce yer yerel Müslümanları ziyaret edildi.

O zamana kadar vahim halk teklifleri yaptı.O zamandan beri defalarca kazmak ve değerli mezarını zarar veya ölmüş ya da mutsuz etmişti kim olduğunu yerel söylentilere rağmen var olduğunu almak var yağmacıların hedefi haline geldi.

protothema.gr altında, o mezar yerliler  göre, üstündeki Küçük Asya piramidin içinde tek kişidir, Diagoras Rhodius boksör heykelleri vardı ve takı ve objeleri olarak yağmacılar tarafından çalınan eşi yasadığı kazılarda bulundu.

Aksi iyi korunmuş mezar ayılar, korkak ona mezar vermek değil diyor xenago- kehanet göre işareti.Piramidin altı yüksekliği ve üç metre genişliği vardır.

Diagoras Rodios antik çağın ünlü bir boksörü. Sadece zaferleri için değil, aynı zamanda ailesi için de ayrıcalıklıydı. Yollarını takip eden ve büyük Olimpiyat şampiyonu oğullarıı ve torunları.spor ideallerini ve onların Olimpiyat zafer gününde bu taşima Onların Diagoras, ona saygı ve sevgi, kalkık eller göstermek ve Olypia dolu stadyumda ona zafer turu yaptı etmek.

M.Ö 467'teki 79. Olimpiyatlarda boksu yendi Pindar Olim piyatlarda zaferini kutluyor. diagoras da bir periodontist (dört Panhelllenic Oyunlar'nın galibi)idi.

448 M.Ö. ileri çağda oğulları ve Damagitos Akousilaos Olimpiyat şampiyonları taç zaman Olympia'da hazır bulundu. Hemen Olimpiyanlara içinde ilanından sonra, oğulları omuzlarında bablarını yükseltti ve sahneye muzaffer taşıdı söylenir.Sonra seyirci biri ve Diagoras övgü ve tam mutluluk onun son nefesi ortasinda (tırmanmaya ve Okympus beklemeyin, Diagoras öldü)Katthane Diagoras Olympia anavisi içinde nereye haykırdı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...