24 Mayıs 2018 Perşembe

döviz kuru dolar ile

Türk Lirası Dolar

döviz kuru dolar ile


bankanın açıldıktan sonra ilk Kurtarma işleminden sonra- para% 2 üzerinde yükselmeye % 5 bırakarak toparlanmış- yatırımcılar artık ücret zammı kiloluk stabilize etmek yeterli endişe gibi görünüyor

Türk lirasi Grivnası keskin düşüş durmak için acil harekete 300 baz  puan merkez bankası tarafından faiz artışı sonrasında dün yapılan kazançlarını geri, bugün %  'den fazla düştü.

Merkez bankası, kilit oranını son haftalarda% 13.5'ten% 16.5'e çıkardı. Bu, son haftalarda sterlin içindeki acımasız düşüşün sonucu olarak gerçekleşti.Merkez bankasının hareketinden önce, para birimi yılın başında yüzde 23 düş düğ.

"İlgi düşmanı" olarak tanımlıyor--Yatırımcılar özelikle Başkan Tayyip Erdoğan sonrası çift haneli  enflasyonu tutmak için merkez bankasının yeteneği  hakkında kaygılar sürerken kiloluk bir para birimine sahip o seçimden sonra onun para politikası üzerinde daha fazla kontrol varsaymak beklediğini söyledi 24 haziran.

bankanın açıldıktan sonra ilk Kurtarma işleminden sonra - para% 5 bıkarak toparlanmış - yatırımcılar artık ücret zammı kiloluk stabilize etmek yeterli olup olmadığını endişe gibi görünüyor.

"Seçim sonrası dönemde para politikası düzeyinde kaygılar kararlar kalması gibi para istikrar kavuşturmak için... ekonomi politikası üzerinde kontrolünü arttırmak için başkanın bağlılıkları göz önüne alındığında belki yetersiz." Gkoktse Çelik, müşterilerine bir not.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...