3 Nisan 2018 Salı

Putin S-400 füzelerinin Türkiye'ye öncelikli teslimatı

Putin: S-400 füzelerinin Türkiye'ye öncelikli teslimatı

Putin: S-400 füzelerinin Türkiye'ye öncelikli teslimatı


Rus-Türk işbirliği Konseyi'in Ankara'daki toplantısının ardından, Rusya Devlet Başkanı, Rusya'ya gelişmiş Rus savunma ürünlerin daha fazla teslimatının muhtemel olduğunu açıkladı.


Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bugün yaptığı açıklamada, S-400 havadan havadan füze bataryalarının Türkiye2ye tedarik edilmesi konusundaki anlaşmanın bir öncelik olduğunu söyledi.

Türk başkant Ankara'da Türkiye -"Savunma sanayi sektöründe işbirliği(Rusya ve Türkiye)-"öncelikli S-400 Triumf füze sistemleri dizi sistemleri teslim anlaşmasının uygulanması,"Putin, Rusya işbirliği Konseyi toplantısında söyledi.

Rusya cumhurbaşkanı, ileri Rus savunma ürünlerin Türkiye'ye daha fazla ulaştırılması ihtimalinin, ilgili bir hüümetler arası komisyon toplantısında kapsamlı bir şekilde tartışılacağını da sözlerine ekledi.

Türkiye ve Rusya, Aralık ayında, Türkiye ile Kremlin arasındaki askeri ilişkileri derinleştiren bir anlaşmayı sonuçlandırark, S-400 havadan havadan füze bataryalarıyla Ankara2ya bir anlaşma imzaladılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...