3 Nisan 2018 Salı

Erdoğan, Putin Ankara'da büyük buluşma

Putin Ankara'da büyük buluşma
Erdoğan, Putin Ankara'da büyük buluşma

"Gündemde "Suriye ve S-400 üç kuvveti-Poutin ve Erdoğan Türk seslerin NPP ilk ünitesinin açılışını gerçekleştirecek


Üç kuvvetler, üç ajandalar...Türkiye, Rusya ve iran uygun bit şekilde Amerikan (CNN) kuruluşu tarafından da belirttiği gibi, üç ülke farklı bir strateji var Suriye zitimatos.Omos gidermek amacıyla müzakere masasına oturacak.

Ey Türk Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ev sahibi olarak, Ankara'da bugün böyle Suriye ve S-400 gibi sıcak konuları görüşmek olacak kiminle Rusya, vlandimir Putin ve İranlı mevki daşı Hasan Rohan güçlü adamı karşıladı.

endişeyle bekleyen Siyasi analistler ve fotoğrafçılar Bogaz Sultan Rusya Devlet karşılıyor görmek için.

Putin ve Erdoğan, Türk Akkuyu nükleer santralinin ilk ünitesinin binasını açacak, yaptığı açıklamada Kremlin'in söyledi.

Türkiye ve Rusya devlet başkanları başkanları bugün Türk Akkuyu nüklerr santralinin ilk ünitesinin binanın açılışı kutlayacak açıklamada Kremlin' söyledi.

Vladimir Putin Türk mevkidaşı ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Rohani ile buluşacağı iki günlük bir Türkiye ziyaretinde bulunuyor.

Resmi olarak üç ülke, Putin'in danişmanı Yuriy Wakov'un belirttiği gibi Suriye krizinin siyasi yollarla çözülebileceğini kabul ediyor.

Zirve Ankara'da  yapılacak sonra Rusya, Türkiye ve İran cumhurbaşkanları, Syria.Oi lider duruma ilişkin ortak tutumlarını sunacak" egemenliği, bağimsızlığına verdikleri desteği altı çiz
ili ve edecek Suriye'nin toprak bütünlüğü."Rusya Dışişleri Bakanı Yuri Usakov'un danişman gazetecilere verdiği demeçte.

Bugünkü Putin-Erdoğan Suriye, Tük Akımı boru hattı ve S400 hakkında konuşuyor


Rusya Başkanı Suriye2deki durumla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ayrı  görüşmelerde bugün sahip olacak,bölgesel ve uluslararası meselele, enerji sektörü ve Putin'e  Türk ithalattaki ntomatas. o danişman sayısında işbirliği, Usakov, hatırlattı 2017 yılında, Rusya, bir dizi Türk ihracatı 1,6 kat artarak 1 milyar dolara ulaştı.

Türk-Rus cumhurbaşkanıları toplantısının ardından, beşi imzaya olan bir dizi ikili anlaşma imzalanacak.

Rus başkanın danışmanı d gaz boru hattı Türk Akımı Aralık 2019 30 önce devreye planlanmaktadır söyledi

Olacaktır Rus uçaksavar ve füze savunma sistemleri S400 Türkiye'ye, hemn de askeri ve teknik işbirliği konularında satışını sorunlar iki teknik işbirliği  konularında satışını sorunlar iki cumhurbaşkanları arasındaki tartışılacak Usakov Rusya 2020 yılında Türkiye'de , S-400 satışını tamamlamak için her türlü çabayı göstereceğini dikkat çekti

özel bir toplantı Putin Rojans trimeri zirve başlamadan önce


Üçlü zirve öncesinde Putin İrnlı mevki daşı Hasan Rohan ile ayrı bir toplantı olacaktır.İki siyasi ikili ilişkiler görüşmeler, Ortak Entegre Uluslararası Planı gibi konular sözleşmesinin koşullarını gözden 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...