30 Ocak 2018 Salı

Afrin Türk darbeleri yoğunlaşıyor Siviller ağır fiyat ödüyor

Afrin'de Türk darbeleri yoğunlaşıyor Siviller ağır fiyat ödüyor
Afrin Türk darbeleri yoğunlaşıyor Siviller ağır fiyat ödüyor
 Tüm bölge amaçlayan Türk hava saldırılarından tarafından Pazar günü öldürülen beş çocuk olmak üzere en az 14 kişi, saldırının başlangıcından beri öldürülen 55 sivilin stok getirerek, gözlemeyi açıklık

Türkiye ve siviller saldırı için ağır bir bedel ödemek kuzey Suriye içinde Afrin Kürt yerleşim arasındaki sınırda yoğunlaştı hava saldırıları bugün , Türk cumhurbaşkanı sürdürmeye kararlı olduğunu söylüyor. Türkiye milis karşı Afrin bölgesinde 20 Ocak saldırıyı yürüten Ankara tarafından "terörist" olarak kabul ama mücadelede Washington değerli müttefiki olan Kürt Suriye Halk Koruma Birlikleri (YPG), cihatçıların.



Bu operasyonda yanıt olarak, yarı özerk Kürt yetkililer Suriye çatışması Sofi tatil Rusya tarafından yarın organize onlar görüşmelere katılmayacağını açıkladı.

Bugün 'hava saldırılarını yoğunlaştırdı ve topçu ateş Türkiye'nin sınırında yer alan Afrin cebinden, kuzey ve batı kesimlerinde" devam Suriye İnsan Hakları Gözlem-evi söyledi.

Yöneticiye göre, Rami Abdal Rahman, Türk kuvvetleri ve Suriye isyancılar müttefiklerinin iş prensibi kontrolünü sınırı boyunca sekiz yerleri aldı.

Beş çocuk olmak üzere en az 14 kişi, tüm bölgede amaçlayan Türk hava saldırılarından tarafından Pazar günü öldürüldü, saldırının başlangıcından beri öldürülen 55 sivilin stok getirerek, gözlemeyi açıkladı.

Afrin ana Hastanede, kamyon minibüslerde taşınan yaralı ve çok sayıda sürü, AFP ile çalışan bir gazeteciyi buldu.

İki genç çocuk kıyafetleriyle dolu ağlarken, personel histerezis çığlıklarla onları incelemeye çalışıyor. Doktor dövmesinde yarayı temizlerken kanlı yüzü olan bir çocuk dövüldü.

Bir insanın ve cinin cesetleri bir ambulansla taşınır.

Fakat savaşın gerçekleşmediği Afrin kentinin sokaklarında pürüzsüzlük bir vurgu var. Eczaneler, bakkallar, giyim, ayakkabı ve oyuncak mağazaları yeniden açıldı. Konut sakinleri kaldırımlarda yürüyerek veya kahve satıcılarının ve yiyecek tezgahlarının yeniden ortaya çıktığı kareleri dolaştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...