16 Ocak 2018 Salı

ABD'de Erdoğan Kalkıştan önce terörist elini keseceğiz

ABD'de Erdoğan: Kalkıştan önce terörist elini keseceğiz
terörist elini keseceğiz

terörist elini keseceğiz


İLGİLİ MAKALELER
açıkça ABD nesnel Türkiye olup olmadığı sorusunu gündeme - "Biz Türkiye'ye bir tehdit imha edecek," Türk Dış işleri Bakanı dedi - terörist ordu oluşturmak yardımcısı diyor - reaksiyona girer ve Suriye
ABD liderliğindeki koalisyon, 30 bin kişilik yeni bir sınır kuvveti yaratmak için Suriye milisleri ile birlikte çalışıyor. Hareket Kürt Halk Koruma Birlikleri dahil olan saflarına (YPG) ABD Suriye Demokratik Güçler desteğine Türkiye'den sert tepki yarattı.

Ateş ve Öfke Erdoğan
Suriye kenti Aferin olan Kürt halkının Koruma Birimi üyelerine Türk Başkan tarafından verilen bir haftalık süre Türk ordusuna teslim edilecek. Aksi takdirde, Recep Tayyip Erdoğan doğrudan bölgede bir askeri operasyonla tehdit ediyor.
Afrika'daki olası bir işletmenin "herhangi bir zamanda başlayabileceğini" ve bir haftadan daha kısa sürdüğünü söyledi. "PKK teröristlerinin sınırlarımızda gözlerini açmasına izin vermediğimiz için sınırlarımızın öbür tarafında kaybolmaya kararlıyız. Önümüzdeki günlerde Tanrı'nın yardımı ile güney sınırlarımızı teröristlerden temizlemeye devam edeceğiz. Bunun ilk adımı Afrika Fırat Kalkanı oldu "dedi.

"Biz bir ülke santim değiliz. Bizler küllerden doğmuş bir ülkeyiz "dedi. "Biz terör örgütü ISSI başka terör örgütü değiştirilmesini kabul etmeyecektir" diye Türk sınırında hazırlanan 30,000 erkek göndermede bulundu ve ekledi: "Sen de ve seni görüyorum. Müttefiklerimiz, sınırlarımızda bir ordu kurmak konusunda ısrarcı. Çünkü Türkiye bir sonraki hedefi mi? O kalkmak edemeden, bu terörist kolu kesmek bizim görevimiz "diye Kazan Soda Elektrik Üretim .'nim tesislerinde açılışında konuşan Cumhuriyet göre, söz konusu

"Sınırlarımız boyunca değil bir terörist var kalana kadar Ya bu terörist örgütlerinden bayrağını kaldırmak tek başına bunlardan 30.000 izin ... İşimiz devam edecek bize bu bayrakları teslim etmek zorunda kalacak." 

Özellikle ABD'de Aferin işinde müttefik ülkelerden Türkiye'nin beklentilerine değinen dedi: 

"Bizim bu süreçte müttefiklerimizin bekledikleri bizim köklü ilişkilerinin ruhuna davranmaları etmektir. Örnek ortaklık, dostluk ve stratejik ittifak gibi kavramların ne kadar doğru veya yanlış olduğunu açıkça göreceğiz "dedi. 

"Stratejik ortaklığı tam olarak uygulamanız gereken bir zamandı" dedi.

Erdoğan, "Bununla birlikte, bölgede Amerika ile ortak çıkarlarımızın olduğuna inanıyoruz ve umarız birlikte olacağız." Dedi. 

"Türkiye'nin meşru çabalarını desteklemeyi umuyoruz. Arkadaşlarımızın, ülkemiz için kalıcı bir mesele olan böylesine hassas ve önemli bir konunda kendilerine uygun bir şekilde davranmalarını bekliyoruz "dedi. 

"Umarım Afrika'daki operasyon sırasında bu güçler terör örgütleriyle aynı hatayı yapmaz" diye ekledi.
Dış işleri Bakanlığı Tepkisi
Türk Dış işleri Bakanlığı Türkiye sınırındaki Suriye'nin kuzeyinde PEYDA / LPG (Suriye Kürtleri) kapsamında 30.000 erkek oluşan sınır teşkilatını kurmaya ABD kararına sert tepki verdi. "Bir kez daha biz kararlı ve Türkiye'ye her türlü tehdidi yok etmek mümkün olduğunu hatırlamak," Türk FA "yanlış bu yaklaşıma ısrarını kınadı" diyor. 

10 Ocak'ta duyuruya göre, ABD büyük elçiliğinin maslahatgüzarı Türk Dış işlerine çağrılan ve daha sonra uluslararası medya tarafından yayınlanan bilgilerden bir açıklama talep edildi. 
Boz dağ'dan yorumlar
Türkiye Başbakan Yardımcısı Bekir Boz dağ, bugün ABD'nin "ateşle oynamak" üzere Kürt militanları da dahil olmak üzere Suriye sınır güvenlik kuvvetlerinin kurulmasıyla oynadığını söyledi. 

Türkiye, sınır güçlerinin bir parçası olacak bir terör örgütü Kürt Halk Koruma Birimlerini (LPG) değerlendiriyor. 

Bozada, "İslam Devleti ile mücadeleyi bahane olarak kullanan ABD," güvenlik güçleri "olarak adlandırdığı bir terörist ordusu yaratıyor. Bu, YIR ve terörle mücadele değil, onların desteği. Heyecan.
Esad da

Suriye hükumeti bugün ulusal egemenliğe, "açıkça saldırı" olduğunu söyleyerek, Suriye'nin kuzeyinde onlarla akraba milisler ile ABD tarafından kurulan yeni sınır kuvveti kınadı. 

"Ne ABD hükümeti yapılan ülke parçalanma (...) ve krize herhangi çözümlerin empoze bölgede felaket politikasının bir parçasıdır", Suriye Dışişleri Bakanlığı resmi bir kaynak gerekçe haber ajansına SANA bildirdi. 

Suriye ordusu Suriye televizyon resmi bir kaynak aktardığı bilgilere göre, süre, ülkedeki Amerikan varlığının hiçbir şekilde son vermeye kararlı ve Suriye Dış işleri Bakanlığından yani

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...