24 Ağustos 2017 Perşembe

iade hakkı olduğunu düşünün ABD, Türkiye'ye gideceğim

iade hakkı olduğunu düşünün ABD, Türkiye'ye gideceğim
iade hakkı olduğunu düşünün ABD, Türkiye'ye gideceğim
iade hakkı olduğunu düşünün ABD, Türkiye'ye gideceğim

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Hükümeti 2016 Temmuz darbe organize eden suçladı

Bu endini empoze sürgünde Amerika Birleşik Devletleri eski vaiz, kimi Türkiye suçluyor senin ardında, geçen yılki başarısız bir darbe olduğunu söyledi vermedi niyetinde bırakın ABD ve kabul kabulü, Washington kabul isteği Ankara'ya iletmesini isteyecek.

Yaşadığı Pennsylvania, Poconos Dağları verdiği bir röportajda.


Türkiye'ye iade edilmemek için Kanada'ya gitmek için hazırlanıyor, Türk hükümetinin iddiaları yalanladı."Söylentiler doğru değil" diye konuştu. "Eğer iade edilmesi için doğru zaman olduğunu ABD düşünürsek, (Türkiye için) bırakıyorum." dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Hükümeti 2016 Temmuz darbe organize eden.

Washington'daki Türk Büyükelçiliği vaiz son açıklamalar üzerine yorum yapmayı reddetti.

Bu Erdoğan olduğunu ifade Edebilir bu. devam etmek isteği sürümü sonunda" ama bu arada, herhangi bir ilerleme olmuştur yapılan istek.
U. s. yetkililer, Türk Cumhurbaşkanının doğrudan Amerikan mevkidaşı için bir istek yapılmamış olmasına rağmen, Donald Trump, Türkiye, ABD Adalet Bakanlığı hareket edebilmek için yeterli kanıt sunmamıştır özel olarak söyledi.

Bu, NATO müttefiki olan iki ülke arasında gerginlik kaynağı.

Hükümet Trump evlat edinme izin, özellikle bir kaç hafta Rusya ile bağlantıları olduğu iddiasıyla Cumhuriyet Cumhurbaşkanı seçildikten sonra ulusal güvenlik eski Danışmanı istifasıyla olmayacağını umduğunu dikkat çekti.
Flynn Türk hükümeti için faydalı" ve kabul edilmesi olumlu olarak yorumlanabilecek ücretli iş "teklifi vardı.
Erdoğan eski müttefiki, ABD'de kendini empoze sürgünde 1999 yılından bu yana yaşayan ve bu, dini, insani hareketi dediği gibi, Başkan. Bu destekçileri okullar ve işletmelerin küresel bir ağ çalışır.
Network Ankara iki ay sonra başarısız darbeden önce terör örgütü ilan edilmiştir. O zamandan beri,daha fazla olmuştur.
Sonra darbe Türk Hükümeti, 50.000 ' den fazla kişi tutuklandı ve görevleri 140.000 memurlar için görevden alındı altında destekçileri, zulme karşı geniş bir operasyon başladı.
Bu Erdoğan, onun için önemli olan medya ve kapatma yetkilerinin güçlendirilmesi kınayarak, "bir diktatör demeyi".
Türkiye'de sivil özgürlükler restorasyonu teşvik etmek için daha fazlasını yapmak için Türk Hükümeti ve Avrupa ülkelerine davet etti.
"(Erdoğan onu söyleyecek olan ABD ve AB, Avrupa Parlamentosu, Brüksel güçlü bir ses duydum: "Bu bir hata ( ... ), o zaman belki fikrini değiştirir" çalışmaz yargı sistemi", vaiz puan.
Bu Türkiye'de muhalefet övdü ve güç, Erdoğan Devlet Başkanı olmak için herhangi bir yeni girişim barışçıl gösteriler ve seçim yoluyla değil, demokratik olmayan yollarla yapılması gerektiğini vurguladı. "Asla bir darbe desteklediklerini" vurguladı.
Bu ağı, yıllardır ülkenin laik temellerini zayıflatmak için komplo olduğunu düşündüğü için muhalefet önler şimdi Türkiye, Erdoğan nefret ediyor onun gibi destekçileri harika bir kişiliği var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...