30 Ağustos 2017 Çarşamba

Erdoğan Zafer Bayramı düşmanlarımızı yeneceğiz

Erdoğan'ın "Zafer" de aynı arzu İle, sonra düşmanlarımızı yeneceğiz

Erdoğan Zafer Bayramı düşmanlarımızı yeneceğiz
Erdoğan Zafer Bayramı düşmanlarımızı yeneceğiz

yıldırım, teröre karşı mücadelemiz sonra, Erdoğan ülkeyi yok etmek için uğraşanlar, Türk halkının direniş buldular dediği gibi iki kere düşünme değil, aynı kanıtı olduğunu söyledi

30 Ağustos Türkiye'de Zafer Bayramı, Zafer Bayramı ya da Yunan "olarak kutlanıyor. Mustafa Kemal Paşa ordu tarafından elde edilmiş olan sonuncu zafer, Yunan askerlerine karşı, , Afyon yakındır. Ulusal yıldönümü, Recep Tayyip Erdoğan, Salı günü bir mesaj yayınladı, bu savaşın 95. yıldönümünde.

Bağımsız yaşam için "bir bildiri olarak 1922 zaferi tarif eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos, zafer bağımsız, kendi hayatından daha değerli olduğuna inandığı vatanını, yaşamak bütün dünyaya milletimizin iradesi ilanı "olduğunu belirtti. Erdoğan, siyasi ve sosyal sonuçlarıyla tarihin şeklinde olması, bu zafer ilham ve emperyalizme karşı bağımsızlık savaşı yapan birçok mazlum milletler için bir umut kaynağı oldu," mesajında"diyor.

Ona göre, "Türkiye, 95 yıl önce yaptığı gibi ekonomik ve siyasi bağımsızlığına karşı herhangi bir tehdit, saldırı ya da sabotaj girişimi, yenmek için aynı kararlılıkla sürdürüyor. Bu FETO, İSİS, PKK, PYD gibi kanlı terör örgütlerine karşı karşılaştığımız aralıksız mücadele. hukuk ödün vermeden, adalet ve demokrasi kararlılığının en belirgin örneğidir."

Türkiye Cumhurbaşkanı tarafından bildirildiği gibi, "yarışı ile Türkiye vatandaşlarını korur değil sadece, aynı zamanda küresel güvenliğe katkıda bulunur".

"Türkiye kök varlığını tehdit ortadan kaldırmak için devam edecektir. Hiç şüphesiz, bu zor dönemde, gücümüzün en büyük kaynağı "Tek Millet, tek bayrak, tek Vatan ve tek devlet" ilkeleri etrafında birleşmiş olan ülkemizin birlik ve Dayanışma, dost ülkelerin yanı sıra destek" başkandan mesaj varmıştır.

Mesajında, Erdoğan (Gelibolu)  savaşta bir rol oynadı, savaş 15 Temmuz 2016 gecesi diyerek ve: "milletimizin herhangi bir zorluk üstesinden gelecek güç ve yeteneğe sahiptir"Türk milletinin iradesini vurguladı.

Onun parçası için, Başbakan Μπιναλί Yıldırım, ayrıca Zafer Günü için bir mesaj yayınladı, Türk milletinin bağımsızlık savaşı 30 Ağustos 1922 günü zaferle sona eren yineledi.

Başbakan, Türkiye amaç birlik olarak var olan güçleri devlet karşısında bulacağını belirtti.

Başbakan Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Kutlamaları vesilesiyle tebrik mesajı yayınladı.

Bay Yıldırım mesajı bağımsızlık mücadelesi 30 Ağustos 1922 günü zaferle sona erdiğini belirten herkese mutlu bayramlar diledi.

Öte yandan, devam etti, bu kazanarak Türk halkı, tüm zorluklar karşısında, mücadeleden vazgeçmeyeceğim, aynı zamanda ülkenin, bayrağı ve özgürlüğü koruyacak göstermiştir.

Bay Yıldırım ülkeyi yok etmek için uğraşanlar olduğunu vurguladı, Türk halkının direniş buldular.

Şöyle devam etti:

"Ülkenin her yerinde bugün barış ve refah için Amerika da bağımsızlık ve demokrasimizi tehdit eden tüm tehlikelere karşı mücadeleye devam ediyoruz. Ülkenin birliğini tehdit eden güçleri her zaman devlet karşısında bulacağını herkes biliyor. Asla darbe ve terör eylemleri ile Türkiye Cumhuriyeti tehdit etmeye çalışacaklar ve ulus ve devlet karşısında mağlup olacak başarılı olacak.

Zafer Günü "ilham ve sevgili [Türk]"yaratılan ordu için gurur kaynağı olmaya devam edeceğini açıklamada, son zamanlarda geçen yılki darbe,   herhangi bir ilgisi beraat eden Ordu, Genel Kurmay Başkanı söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti, Mustafa Kemal ve arkadaşlarının kurucusu zafer mimarlar olarak "hürmet,  terörle mücadele için Türk Silahlı Kuvvetleri , polis ve güvenlik görevlileri ile mücadele, ulusal birliğimizi ve bölünmez bütünlüğünü tehdit eden tüm terörist gruplara karşı başarı için, topraklarımızı kimse bu kadar zarar için herhangi bir masum kişi izin vermeden ve kararlıyız," dedi  vurguladı: ".

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...