24 Ağustos 2017 Perşembe

Erdoğan, Türkiye: "Adalet Yürüyüşü" neden "ter"

Erdoğan, Türkiye: "Adalet Yürüyüşü" neden "ter"
Erdoğan, Türkiye: "Adalet Yürüyüşü" neden "ter"
Erdoğan, Türkiye: "Adalet Yürüyüşü" neden "ter"
Partisi üyesi hapse atılması için bir protesto olarak Cumhuriyet Halk Partisi

lideri girişimi, dünyanın yanıt elde etmek için Katılan Kürtlerin başladı.

Doruk önümüzdeki 24 saat, 18 gün önce inisiyatifi ele aldı."Adalet Yürüyüşü" kafasından geldi. Adalet için "Mart" CHP, üye, onun tutulduğu hapishane Maltepe İstanbul, sonunda planlanıyor.
25 yıl hapis cezası Suriye'ye silah taşımak için Türk ordusunu gösteren bir video türü suçlama bu kanal ile mahkum etti.
Adalet için "Mart" Haziran ayı ortasında başladı ve önümüzdeki pazar tutulduğu hapishane önünde büyük bir toplantı ile sona erecek. Parti afiş benzersiz sloganıyla olmadan, kelime "Adalet". Her istasyonda artırır-20 km mesafe var sayısı her gün, 68 yaşındaki  ve diğer yolcular.

CHP lideri, "bizim yolumuz geçen gün daha güzel ve daha yaratıcı gün" büyüyor " diyor. "Her yüz, ve Protestolar görebilirsiniz, ama asla öfkeyle ellerini bize zam olmadı ve asla olmayacak. Tam tersine: her zorlu eylem sonra beni alkışlıyor, meslektaşlarımız ve geçinmek olduğumuz insanlar. Adalet için ( ... ) tutku bizim için çok önemli ve çok güzel bir örnek. İstanbul, kahkaha, neşe ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Hiçbir şey bizi durduramaz."

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümetinin başından "komik" yolu tarif edilmiştir. Sosyal medya destekçileri giyiyor,
ve ayakkabıları bile ironik bir şekilde sorup, "eğer İstanbul'a gidersem" alay. Ancak, gibi başladı büyümek, yolu, daha tehditkar oldu nedeni Erdoğan'ın Hafta sonu suçlanan en büyük muhalefet partisi olan parçanın "terörist".
"Bir adalet adalet getirmiyor demek ki pankartlar ile birlikte hareket eder. Türkiye Parlamentosu bulmak için adalet, o zaman en uygun yer isteyin. Böyle bir ders başlamak için doğru değil. Eğer isterlerse adalet, eninde sonunda, bir mahkeme ziyaret şaşırmayın."

Medya sahipleri için ders kapak yapacağı uyarıları sokakta daha da vatandaşlara led yapmak tehditleri ancak Erdoğan. Siyasi analist diyor: "Türk toplumunun Birçok yerinde hem milliyetçiler ve dindarlar ve laikler ve liberaller öfkeli. Bölümü Mart ayında almak isteyen kişi sayısı çok önemli. Ne kadar nefret ettiğimi gibi, Erdoğan hiçbir şey yapamaz. Durdurmak, yolunu nefret edeceksiniz, ama orada ilgi içinde ve dışında Türkiye".
Kurs katılımcı sayısı Kürt Partisi kendi yandaşı katılımı duyurdu şimdi ateş yükselmesi bekleniyor. Bazı zirvede, ders 1 milyon katılımcı sayısı daha fazla olacağı tahmin edilmektedir. Şehre giriş yaptıkları başarısız darbeden bu yana neredeyse bir yıl tamamlanması ile örtüşür. Erdoğan, adalet için "Mart" onu devirmek için yeni bir girişimde olabilir seçmenleri uyardı. Analistler zaten yeni gerginlikler ve çatışmalar bekliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...