23 Ağustos 2017 Çarşamba

Suudi Arabistan Kralı bu yıl tatili 100 milyon dolara mal oldu

Fas'ta Tanca şehri seçti... yazlık 300 bin metrekarelik bir alana yayılıyor.m. sirk "çatı hatırlatıyor üç helikopter pistleri, restoranlar ve bir tente"

Suudi Arabistan Kralı

Suudi Arabistan Kralı



Suudi Arabistan Kralı Salman ortalama maaş 33.000 dolar aralığında 100 milyon, ancak, hesabın bir duruma yol açabilir. dolar, bu yıl tatil için harcanan her şey hala baş dönmesi neden oluyor.

Bu yıl, Salman boyunca 1000 takipçileri Tanca şehri seçti, Fas o yazlık korur.

Bir sahil birçok dünya çapında benzer olan Salman yaz "saray", yaklaşık 300 bin metrekarelik bir alana yayılmış, ve son zamanlarda önemli bir yenileme yapıldı.

Bir ay tatil Salman ve kullanılan 200'den fazla araba sırasında gazete 
göre.

Fas KOBİ miktarı gelirinin %1,5 ülkenin turizm karşılık geçirdi özellikleri vardır.

Son 12 ay içinde, özellikle saray geçirmiş kapsamlı yenileme sırada
cetvel için daha lüks hale getirmek için.

Uydu sirk "çatı" hatırlatıyor şimdi üç helikopter pistleri, birkaç ek binalar ve çadır özellikleri Ekim 2016 Haritayı görüntüleri. Alan duvarın 1.500 metre ile kaplıdır, restoran, Kraliyet muhafızı 30 seçilen üyeleri ele geçirmiş olsa kendi hastane ve restoranlar vardır.
Lüks ve aşırılıkları Suudi Arabistan, tatil için Fransa'yı seçmiş olduğu 2016 Kralı için bilinmeyen bir şey değil, Fransız Riviera'sında... altın taht ile gelmişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...