12 Ağustos 2017 Cumartesi

Yunanlılar işe yaramayan unuttum

Avrupa'da halkların hedefleyen durdurmak istedi.

Yunanlılar çalışamaz, Almanlar kemer sıkma fetişistleri. Her insan kendi onuru vardır"

Yunanlılar işe yaramayan unuttum
Yunanlılar işe yaramayan unuttum

Eskiden, Angela Merkel etkileyici bir 180 derecelik dönüş yaptı teşvik kalıplaşmış, Yunanlıların "tembel" arkadaşlarından daha az olduğu ve nasıl çalıştığı destekleyen bunun gibi, Almanlar, ama artık görünen aynıydı, AB uyum için tehlikeleri öngörerek.

Alman Başbakanı kalıplaşmış AB ve ortadan kaldırılması güçlendirmek için ihtiyaç hakkında net bir açıklama yaptı.

tarafından Tebliğ olarak iç politika ile ilgili konular dışında, Şansölye Almanya için AB önemini vurgulamak için fırsat aldı. Yardım vurguladı, önerir, ve Almanya güçlendirilmesi. 

"Açık olmak zorundayız," diye işaret etti, "kendi çıkarımız için değil, barış olduğunu, zorluklara rağmen, hala Avrupa'da paylaşıyoruz"değerlerimiz, refah, yaygınlık çıkarına.

Bu bağlamda, AB yöneten fedakarlığı-özgürlük, dayanışma, adalet, insan onuru, sosyal piyasa ekonomisi, koruma"- Başbakan diğer insanlar hedef ve kategoriler halinde sınıflandırmak için değil herkes istedi. 


nlar değil," diye vurguladı. Yani, "Yunanlılar çalışamaz, Almanlar kemer sıkma fetişistleri. Belirtildiği gibi, her insan kendi onuru vardır". 

Diğer ülkelerde olduğu gibi, Almanya'da "çok tembel ve çalışkan", diyor.

Konukların konuşan Başbakan, yeni teknolojilerin sosyal, ekonomik ve konulara ilişkin ön pozisyonu seçim programı üzerinde yoğunlaşmıştır. 

Merkel başbakan olarak ofis-eski dönem 12-yıl, işsizlik önemli bir azalma sağlandı gerçeğini övdü. Bu başarı sağlamıştır, Şansölye, ancak mükemmel değildir yasal çerçeve, uygun olarak. Reformların olumsuz etkilerini bir işaret, ekonomisi toplu pazarlık, tüm sektörlerde işe yaramaz.

Konuşmasının başka bir yerinde, dizel motorlarında kirletici sahtecilik tanınmış skandal sevk ve tüketicilerin güvenini yeniden kazanmak için, ama aynı zamanda özellikle elektrikli arabayı açısından yeni teknolojiler geliştirmek için daha fazla çaba otomobil endüstrisi istedi. 

Hıristiyan Demokratların Başkanı reddetti, ancak, elektrikli arabalar için kota getirilmesi. 

Emeklilik meselesi ile ilgili olarak, Angela Merkel, 10 yıl önce sosyal Demokratlar ile ulaşan ve emekliler gelirlerinin önemli bir azalma ile sonuçlanmıştır olan anlaşmasını savundu. Yaşlılarda yoksulluğun azaltılması için en iyi tedavi, savundu, işsizliğin azaltılması.

Son olarak, Cumartesi günü Alman hükümet üyelerinin performans ile vatandaşların memnuniyet derecesi için Kantar Emnid Enstitüsü bir anket gönderildi. % 62 üçüncü sırada Dışişleri %54 Bakanı  ise Maliye Bakanı Wolfgang Schaeuble, %60 ile Şansölye Merkel tarafından takip tarafından takip ediliyor. 

İkinci ve son pozisyon Savunma dizel skandalı ile karşı karşıya olan (%23) (%36) Ursula von der Hıristiyan Demokrat bakan tarafından işgal edilmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...