20 Haziran 2018 Çarşamba

Geceleri yanınızda camdan su içmeyin- Nedenini görün (video)

Gece su içmeyin
gecele su içmeyin

Birçok kişi, akşamları uykuya daldıklarında yatağının yanında başucundaki bir bardak su bırakma alışkanlığına sahipler, bu yüzden ayağa kalkmak zorunda kalmıyorlar ve gece boyunca susamışlarca zorunda kalmıyorlar ve gece susamışlarca su içmek için mutfağa giderler..


Fakat camda kalan saatlerce su, binmeyen bazı tehlikeleri içerir. Fark ettiyseniz, o zaman durumda "garip" bir tadı vardır.

Su, gıdaların aksine, şeker içermez veya proteinler mikrobik büyümeye katkıda bulunur.Yani, camda saatlerce kalırken garip tadı için sorumlu olan mikroplar olduklarını söyleyemeyiz.

saat süre ile bir çanak içinde kalan suyun yetersiz havalandırılmış, özelikle oda havadaki toz parçacıkları ve bakterilerin toplamak için daha olasıdır.

Ayrıca, havaya maruz kaldığında, küçük bir kısmı karbonik aside dönüştürülen karbondioksitli emer.Başka bir deyişle, bu suyun uzun süre havaya maruz kalması durumunda kimyasal yapısında bir değişliğe uğrayacağı anlamına gelir.
Daha spesifik olmak gerekirse, karbonik asit, bir veya iki proton saldığında karbonat veya bikarbonat haline dönüştürülür, bu da suyun pH'ini değiştirir.Bu değişiklik aynı zamanda tadı da etkiler.

bunlar muhakkak su bütün gece uygunsuz sizin başucu üzerinde cam kalır anlamına gelmez rağmen toz ve bakteri çok topladı, bunun nedeni, kesinle dikkate şeydir.

Böylece sonraki Susamış gece boyunca ya da sadece mutfağa gidip musluktan akan su içmek için zahmet, ya da iyisi, şişelenmiş yok, uyan.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...