9 Haziran 2018 Cumartesi

Türkiye, Yunanistan'ı savaşla tehdit ediyor: Erdoğan ne izliyor?

Türkiye, Yunanistan savaş

Yunan-Türkçedeki dramatik gelişmeer- Ege ve Kıbrıs'ta giderek artan gerginlik nereye gidecek?


"Sultan"ın nereye gideceği ve nerede olabileceği- Yunanistan'ın duruşu ve " büyük"  nin belirleyici rolü

En kötü ve uzun süreli kriz- 1996 yılının Ocak ayında gerçekeşen dramatik olayların ardından - Yu nanistan ve Türkiye'den geçiyor.

Yunanistan ve Kıbrıs'ı neredeyse her gün işgali ve savaşı tehdit eden Türk liderliğinin kışkırtıcı söylemidir.   

deniz sınırları ve Atina FIOR, günlük ihlalleri Are helikopter taciz ve bizim siyasi ve askeri liderlik uçak taşiyan üyeleri, inanılmaz zorluklar Kıbrıslı MEB, içinde " şüpheli" oyun Trakya ve tabii Türkçe Yunan ordusunun yasadışı gözaltı bariş zamanında hapishanler.

Türkiye'nin taktikler uzun stresi neler onaylar Newsbomb.gr Suriye'de " görünüşteki zafer " bakışlarını çevirmek çok muhtemelidir sonra... Ankara Ege ve Kıbrıs'a.

Biz Ankara Ege ve Doğu Akdeniz'in deniz alanlarının talepleri açısından yoğunluğunu arttığını gözlemliyoruz.

Türk seçimlere karşı Set ve amacıyla milliyetçi Türk seyirci çekmek Ege ve Kıbrıs'ta Showdown nakliye filosu ve hava kuvvetleri yapar, Türk polityikacılar aynı anda Yunanistan aleyhinde inanılmaz kreşendo, kışkırtıcı tarihsel olarak doğru ve saldırgan ifadeleri her gün servis.

Erdoğan ne kadar uzağa gidebilir?

Deneyimli diplomatlar Türk liderliğinin bu davraniş olduğunu işaret beklenen ve tahmin edilmektedir biz 24 Haziran'da sandık yaklaştıkça daha da büyüyecek.

Tayyip Erdoğan ikinci bir tura gitmek zorunda olsa bile arayla ve sürpriz kapalı öncesinde, kazanan olacaktır.

Gibi, bilgili kaynaklar demek, eskalasyon devam etmektedir, ancak ciddi bir olayın sınırlarını ulaşamayacaktır.

Türkler, Atina'nın sinirleri ile oynayarak boşluğun kalmaya devam edecekler."Sultan",ipi çekecek, ancak tehlikeli olabilecek ve onu bumerang haline getirecek ciddi bir bölüm riskini almayacaktır, " Onlar diplomatik kaynaklara işaret ediyolar.

O kadar sadece bir savaş hazırlığı bir firkateyn ve iki hücumbotlar şekilde koymuştur , zorluıuklar " düşük yoğunluklu " olacak, ama olurdu göstermektedir iletişimsel etkisi büyük düşmanı olarak Yunanistan'ı görür Türk halkı.

Ege ve Kıbrıs'ta bile delmek isteyen sondaj teçhizatı " Portiti" nin Ege Denizi'ne çışı bile, etkileyici nedenlerden ötürü ve seçimlerden sonra sonunda bir limana demir atılabiliryor. Ayrıca, ilk sondajın Kıbrıs EEZ2in dışında yapılacağı açıklandı.

Ayrıca, Yunanistan ile yapılan geri kabul anlaşmasının  " dondurulması"...... blöfü, çünkü hiç gerçekleşmemiş bir anlaşma.

"Sultanın" sonraki hareketleri

Kesindir daha fazladır seçimlere kadar Türk siyasetçiler Yunanistan aleyhinde resitaller zorluklar devam edecek.

kesinlikle büyük kazanacağını Tayyip Erdoğan, ülke Doğu Akdeniz bölgesinde gelişmelerin bir regülatör olduğu doğru sinyali gönderiri, ancak anketler sesleri indirdi sonra muhtemelen çalişacaktır.

Nedeni?Türk ekonımisi duraksıyor ve iflasın eşiğinde olduğunu ile " SAıltan" abd 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...