2 Haziran 2018 Cumartesi

Savaş Erdoğan tarafından Uber ilan edildi

Savaş Erdoğan  Uber ilan edildi
Savaş Erdoğan tarafından Uber ilan edildi

TÜRKİYE başkan şunları söyledi: "Onlar bunu söylemek nasıl bu şeyi. Hum bert, Moumper görüntülenir.Artık yok, bitti.Kendi taksi sistemimiz var"

Türk taksi şoförleri ile hem gerçek hem de gerçek hayattaki savaşların konusu olan rota paylaşim şirketi Uber Technologies, şu anda Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bir "ateş" alıyor.

Cuma günü İstanbul'da bir Ramazan yemeğinde konuşan Erdoğan Uber Türkiye için "bitmiş" ve yetkililer şirkete karşi gerekli önlemler alçağını söyledi.

Türk cumhurbaşkanı şunları söyledi: " Bu şey, Uber, Mumper, dedikleri gibi, var başladı.Artık yok bitti.Kendi taksi sistemimiz var."

Avrupa'nın konumuna nasıl bir yorumda bulunma fırsatını kaçırma fırsatını kaçırmadı "nasıl oldu?" Avrupa'nın buna sahip olduğunu söylüyorlar. Neye önem veriyoruz?Kendi başimiza  karar veririz.Bakanlık emir verdi.Yetkililer gerekli aksiyonu alaçık ve bu durumla başa çıkacaklar."

Ulber'in hizmetlerini 2014 yılında İstanbul'a sunmaya başladığı, taksiler için 1,5 milyar dolarlık bir satın alma olduğu belirtildi.

18.000 İstanbul taksi şoförünün çoğu, Erdoğan'ı destekliyor ve Uber sürücülerinin, pazar paylarını ve karlarını çok yoğun bir rekabetle alan korsan olduklarına inanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...