14 Haziran 2018 Perşembe

Moody'nin tehditleri Erdoğan

Erdoğan Moody tehditleri
moody tehditleri Erdoğan

Türkiye cumhurbaşkanı röportajda Türkiyeyi bulanıklaştırma bacaklarını söyledi


Türk Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan deneyin Türk ekonomisini vurmaya savunuyor hangi kredi derecelendirme kuruluşları karşı son saldırıda, 24 Haziran seçimlerinin hemen ardından Moody's'in karşı harekete geçmeye tehdit etti.

"Faiz oranlarının bir düşman " olarak tanımlıyor Erdoğan, uzun onun hükümetini zayıflatmak için kararlı olduğunu söyleyerek, Türk lirasının kronik zayıflık sorumlu Batılı güçler verir gelmiştir. Sorumlu bir karanlık "lobi oranları "defalarca Moody's'ten, Standrard & Poor ve Fitch eleştirilere Türk ekonomisinin karşı ifade evler saldırdı ve ileri sürmüştür.

Üç derecelendirme kuruluşunnun tümü Türk borçlarını "çöp" kategorisine indirgemiş ve otoriterlikteki yüksseliş ve Erdoğan'nin düşük faiz oranlarına yönelik isteğinin artması nedeniyle ekonomiye duydukları endişeyi vurgulamiştır.

Erdoğan, dün gece 24 televizyonun özel televizyon ağına verdiği röportajda, " Tanrı'nın iradesiyle, 24 Haziran'dan sonra bu Moody'nın işlerini kureacağız," dedi.

"Moody's üyesi olmamıza rağmen sıra dışı ifadeler yapıyorlar... Böyle öenemli bir pozisyonda bir şirketsiniz ve" Türkiye'yi nasıl kurmalıyım?" Diyerek adımlar atıyorsunuz...Onlaruı zor bir duruma nasıl yerleştirebilirim*Başarmazlar".

Moody's'in sözcüsü yorum yapmayı reddetti.

Erdoğan alınabilir eylemin niteliğine ayrıntılı ama Türkiye değil Moody's ten bir 'üye' olduğu tamammen farklı bir ev, Standard & Poor sevk edilebilir olduğu anlamına gelir onun comment vermedi.

Türkiye Moody's ve Fitch'den derecelendirmeler talep ediyor. S& P , bunu talep etmeden değerlendiren firmadır. Birçok yatırım yapmak iki değerlendirmeler gerektirir gibi, yatırımcıların duygu Türkiye Moody's'ten izin verirsek etkilenecektir.

"Yatırımcılar yatırım kararlarını vermeleri için bu firmalar bağlıdır" diye Heyecan Tim Ash, yürütme BlueBay Varlık Yönetimi yazdı. " Bunları biriyle sınırlarsa, çok fazla yabancı yatırım fonunun Türkiye'de yatırım yapamayacağı anlamına gelir. Bu olursa, yıkımı tamamla..."_

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...