11 Haziran 2018 Pazartesi

Erdoğan bir kez daha Kurtz'ı tehdit ediyor

Erdoğan bir kez daha Kurtz'ı tehdit ediyor
erdoğan kurtz tehdit ediyor

Bu " Haçlı- hilal başlayabilir"Avusturya kararı olduğu önceki uyarısını yeniledi-" Savaş izin vermez bizim 250.000 kardeş orada ezilen (Avusturya) Biz gerekenlere yapacak " dedi


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Avusturyalı prothyporgou, yedi cami kapatıp " açmasını" Almanya'ya çağrıda 40 imamları sınır dışı Viyana kararına Sebastian Kurz karşı hamle sürdürdü.

"Ben Avusturyalı Başkan'a çağrı yapın.. Hala genç ve deneyime ihtiyaç sonsuz senin davranışları büyük ölçüde size maliyeti gibi," Erdoğan 10 Haziran'da İslam Miraç Geçesi altında gece geç saatlerde bir etkinlikte söyledi.

Avusturya'nın kararının " Haçlı - Hilal Savaşı'na başlayabileceğine" dair önceki uyarısını yineledi ve şunları ekledi: " Bu çağrıyı Batı'da, özelikle Almanya'da detemeyiz ediyorum:Adamınızı yatını. Tartışmalarımıza göre atılacak bir dizi adımımız var: 250.000 kardeşimizin orada (Avusturya'da) ezilmesine izin vermeyeceğiz, ihtiyacımız olanı yapacağız." 

Erdoğan'ın yorumları, Kurtz tarafından 8 haziran'da yurt dışından finanse edilen bir kaç imamdan kurtulmak için çıkarılan tedbirlere bir cevap olarak yanıt verirken, " siyasi İslam " ı bastırmak için yedi Türk camisi kapatıldı.

Avusturya Başkanı, yabancı sermayenin varlığı nedeniyle imamların sınır dışı edileceğini de sözlerine ekledi.

Kurz, "Paralel toplumlar, siyasal İslam ve radikalleşmenin ülkemizde yeri yoktur " dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...