31 Mayıs 2018 Perşembe

 Üniversitesi'nde tutuklandı

Türkiye Askeri Üniversitesinde tutuklandı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan Türkiye'nin askeri üniversitesi yöneticilerinden biri, 2016 başarsız darbeden sonra silahlı kuvvetlerin "tasfiye", darbe ile iddiaya göre tutulan bağları için tutuklandı bu şekilde yardımcı olmak için Cumhuriyet tarafındna yayınlanan bir gazeteye göre.

Gazeete, Mili Savunma Üniversitesi'inden Kadir Atakan'ın iki hafta önce sanık olarak gözaltına alındığını ve yetkililerin resmi olarak tutuklandığını söyledi.Atakan, henüz tam olarak tutuklandığını söyledi.Atakan, henüz tam olarak faaliyet göstermeyen okuldaki örgütsel konulardan sorumlu direktördü.

Türk cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Temmuz 2016 yılında teşebbüs darbeden sonra resmi karaıyla kapatılır askeri akademiler yerine almak amacıyla, bu Üniversitesi'in kurulmasını emretti.

Türk polisi herhangi bir açıklama yapmadı. Üniversiteden ve savılardan yetkililer Atakan'nin tutuklanması hakkında yorum yapmak için hemen müsait değildi.

Son iki yılda Türkiye'de 160..000'den fazla kişi gözaltına alındı ve birçok memur Fethullah Gülen Ankara başarısız darbedeb sorumlu hisseden bir vaiz sürgünde olduğu iddia edilen tutulan bağlantılar için ateş edildi.Suçlananlardan 50.000'in fazlası tutuklandı, suçlandı ve hapsedildi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...