16 Mayıs 2018 Çarşamba

Hakan Atilla'ya 32 ay hapis cezası

32 ay Hakan Atilla

Erdoğan,"Hakan Attila'nın bir suçlu ilan edilmesi halinde, bu, Türkiye Cumhuriyetinin edildiği gerçeği neredeyse eşdeğer olacaktır."Dedi


32 ay içinde hapis iddia ABD yaptırımları atlatmak için İran yardım yargılanmakta olan ABD mahkeme Mehmet Hakan Atilla, Türk devlet bankası Halk bank üyesi tarafından bugün mahkum etti.

Türk vatandaşı olan 47chronos, Ankara ile Washington ilişkisinde yeni gerginlikler neden mesele suçlu bulundu Türk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bile hükumet üzerinde siyasi krizi karikatürize etmişti.


Savcılar bankanın genel müdür yardımcısı oldu Attila, 20 yıllık bir hapis cezasını uygulanması istedi.Ancak avukatları, federal kuralların suçtan sadece 46-57 ay hapse mahkum edildiğini talep edildiğini belirtti.


Attila, 3 Ocak'ta, Manhattan'ın feral mahkemesi tarafından , İran karşı yaptırımları ihlal etmek için komplo kurmaktan suçlu bulundu İddianameye göre, 2012 yılında başlayan Attila, İran'ın gelirlerini petrol ve doğal gaz satışından elde etmesine yardımcı olmak için bir komploda yer aldı.Bu durumda Merkez rol dolandırıcılık, komplo ve kara para aklama suçunu kabl sahip bir Tourkoiranos pazarlamacı altın Zaramp Rıza, oynadı ve o rüşvet Türk yetkilileri savunarak duruşmasında Attila'nın karşı ifade verdi.

Zarara verilen ceza henüz açıklanmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçenlerde Salı günü Bloomberg ile verdiği röportajda Attila'nın mahkcon miyetini defalarca eleştirdi."Hakan Attila bir suçlu ian edildi ise, bu Türkiye Cumhuriyetinin bir suçlu ian edildiğine neredeyse eşdeğer olacaktır"dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...