16 Nisan 2018 Pazartesi

Merkel - Erdoğan'ın Suriye'ye telefon araması

Erdoğan Merke görüştü
Merkel - Erdoğan'ın Suriye'ye telefon araması

Ülke siyasi bir süreci desteklemeyi tartıştılar

Suriye'deki durum ve ülkedeki siyasi süreci destekleme olasılığı.Almanya Başbakanı Angela Merkel ile Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki telefon görüşmesinin merkezinde yer 
aldı.

Başkan Steffen Webert, iki liderin görüşmesinden sonra yaptığı açıklamada," Bunun özelikle acil olduğuna karar verdiler."Dedi.

Türkiye Başbakan Yardımcısı Bekir Boz dağ buğun daha önce de belirttiği gibi, Suriye'de  bir ülke ya da başka bir ülke lehine değildir ve bölgedeki politikası İran, Rusya ve ABD 'den farklıdır.

aynı zamanda hüküm et sözcüsü in yorumları Boz dağ ,Suriye'ye karşı füze saldırılarından Türkiye'nin desteği "kendisini ayrışmış olduğunu gösterdiğini söyledi önceden uzakta Fransa Cumhurbaşkanı Emanullah yağıldığı bir yorum, bir gazetecinin sorusu cevabını oldu"Rusya'dan.

Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Fransa Pentagon Suriye Cumhurbaşkanı Başer Esad az kullanılan kimyasal silahlarla saldırı sorma olduğunu kanıtlar izledi göre operasyonda Suriye Cuma karşı 100'den fazla roket başlattı, klor gazı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...