19 Nisan 2018 Perşembe

Efes'i uygulamak için Türk savaş gemileri

Efes'i uygulamak için Türk savaş gemileri

H Ankara 10 Mayıs kadar 30 Nisan neredeyse dönemde Çeşme yarımadasının bütün işlediği




Ankara Ege'de zorlukların yağmuru  sonra özellikle heyecan atmosferde, Mayıs ayında  gerçekleştirilen askeri tatbikatı Efes 2018 apovatiki 

ederken değil, güçlü Türk kuvvetleri sahil toplanıp Çardak yakınında, Bodrum (Bodrum) limanında demirlemiş kalır son zamanlarda Ege Denizi'ne doğ organize bir hareket olmuştur.

Gözlemci Ege Hak merceğinden tarafından kaydedilen gibi, Sakız kapanışında son 24 saat <<Bayraktar>> yanı sıra açılış, 3 aktofylakides SG, bir devriye AY, bir römorkör ve bir fragmatothetida dahil ondan fazla Donanma Gemileri olmuştur.

Sahnelerden biri de Yunan Donanmasının Vatansever devriyesi " Stavros Stamos" un Türk gemilerinin ayrıldığı bölgedeki varlığı.

Yılık ve dolayısıyla planlanan tatbikatta, yabancı askeri yetkililerle de temas kurulduğu bildirildi.

H Ankara 10 Mayıs dek 30 Nisan neredeyse dönemde Çeşme yaramasının tüm işlediği egzersiz duyuru <<Efe>> NOTAM B0973/18 oldu B0977/18;B0978/ 18 ve B0979/18 diğerleri Türkiye tarafından yayınlanan ilgili NOAM'lara göre aynı dönemde daha küçük ölçekli egzersizler yapılacaktır.

Aynı zamanda, Türkiye; bölgeye yakın bir zamanda, aynı dönemde üçüş ve radar uçuşu yapacağını bildirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...