18 Mart 2018 Pazar

Türk kuvvetleri Afganistan'ı işgal etti

Türk kuvvetleri Afganistan'ı işgal etti
Türk kuvvetleri Afganistan'ı işgal etti

"Şimdi Türk bayrağı dalgaları!Özgür  Suriye  Ordu'sunun bayrağı orada uçar, "Tük cumhurbaşkanı dedi ki

kuzeybatısında Suriye'de Afrin Kürt kentinde sabah girmeyi başarmış Pazar Halk Koruma Birimleri Kürt milis bir mevziydi kuzeybatısında Suriye kentindeki Türk kuvvetleri ve Suriye isyancılar müttefikler Türk kuvvetleri ve Suriye isyancılar müttefikleri ve zaten yüce Türk bayrakları (YPG)."Türk kuvvetleri ve Suriye müttefikleri kendi kontrol çoğunun komşular altına koymak ve mücadele devam ediyor,"Suriye insan Hakları Gözlem evi, Rami Abdurrahman müdürü söyledi.




Kısa bir süre sonra, Recep Tayyip Erdoğan Pazar sabahı saat 8:30'da Afrin tam kontrolümüz altında" olduğunu açıkladı."Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından desteklenen Özgür Suriye Ordu'sunun bayrağı dalgaları!Özgür Suriye Ordu'sunun bayrağı ora uçar! " Diyen Türk cumhurbaşkanı, mayınların hala devam ettiğini de sözlerine ekledi.


Türk Anadolu ajansına göre Suriye isyancılar ve Türk kuvvetleri 5 yerel saate şehre girdiler.Bir saat içinde kuvvetler, Suriye isyancıların avans ve Türk askeri halen devam ettiğini de ekrygneintai için bazı mayınlarla her yönden şehre girdiler ajansı muhabirine bildirdi.


Afrin şehir Şirketin ana amacı Suriye halk koruma Birimi (YPG)Kürt milis karşı Türkiye tarafından 20 Oçak başlatılan oldu.

Kürt savaşçılar desteklenen ve Cihad örgüdür İslam Devleti ile mücadele için Washington tarafından silahlı rağmen Ankara, terör örgütü milis düşünmektedir.

Suriye insan Hakları Gözlem evi 1500'den fazla Kürt savaşçılar 20 ocak gelen hayatlarını kaybetti açıkladı iken kuzeybatısında Suriye'de Afrin bölgesinin enklavında Türk ordusunun faaliyetle başladı.

Aynı zamanda, Suriye rejiminin iş doğu Gouta isyancı yerleşim devam ediyor.Rus haber  ajansı DEA'ya göre, şu ana kadar bölgeden 5.000'den fazla kişi ayrıldı.

Erdoğan fiesta zaferi kutlamak için

olayların huzurunda,Afrin fethi kutlandı ve Türk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan."Titreme koridoru dört cepheye ayrıldı.şirket savundu, sivilleri korumak için tasarlanmıştı ve barişi geri ve terörist grupları oradan kaldırmak için ancak son müdahale yürütmek etmeye gelmez .

Türk Cumhurbaşkanı göre, Türkiye Afrin alt yapısını yeniden oluşturmak için gerekli olan tüm eylemlere gelişmiş ve şehir "terörizm" tüm işaretlere silecektir.

"Çoğu terörist kaçtı.Şehir merkezinde biz barış bayrakları, yani Türk bayrağı ve Özgür Suriye Ordusu bayrağı bakın " diyen Erdoğan büyük bir zafer ve iş katılmaya Özgür Suriye Ordu'sunu elde kahraman asker teşekkür söyledi.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...