29 Mart 2018 Perşembe

13 yaşında bir kız anne oldu

13 yaşında bir kız anne oldu
13 yaşında bir kız anne oldu

Bilgiye göre kız Pomaks'ı söyledi-Salı akşamı doğum yaptığı "Alexandra" ya transfer edildi.

Salı günü Lavio Sağlık Merkez'ndeki doktorlar ve hemşireler tarafından 13 yaşında bir kız çocuğu gelişmiş bir gebeliğe gittiğinde ve bebeğin gelişini hızlandıran ağrılarla sıra dışı bir tablo görüldü.


Annesiyle sağlık merkezine gittim eski 13 yıl, bit seyirler hemşirelerin yaralanma ve ebe alırken sağlıklı bebek dünyaya getirdi. Atina'nın annelik içinde diakomisthike.

Bildirildi EMS gebelik 37 hafta o burada tamamladı Alexandra bir annelik ve sygkekrmena içinde temizlenmesi talep doktordu 13 yaşındaki kız için Lavrio Sağlık Merkezinin görevi doktor tarafından kısa bir süre sonra 11 Salı gecesi bir telefon aldı doğum.Küçük kız ile aynı bilgilere sırasında Pomaklar söyledi  ve bu henüz Lavrion nasıl bulduğu açıklık olmadan Xanthi yaşamış

sitesinde Sağlık Merkezi tarafından duyurulduğu gibi,"ebe tarafından sağlanan ilkyardım ve Annelik doktorları ve diakomisthike çağrı Bir doktorun eskortu".Onun yalan ve eşi ile aynı bilgilere ise geç ve "keyfi iyi sağlık".Onun yalan ve eşi ile aynı bilgilerine göre anne ve çocuk" doğum verdi.

Anne bir Yunan'dır ve Sağlık Merkezi yetkilileri, istatistiksel çalışmalara dayanarak, kadınların özgürleşmesi nedeniyle kadınların ortalama hamilelik yaş ininin arttığını belirtmiştir.
İstisnalar var."
13 yaşında bir kız anne oldu
13 yaşında bir kız anne oldu



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...