1 Eylül 2017 Cuma

Merkel Türkiye

Merkel, Türkiye

Merkel, Türkiye

Bu devenin belini kırdı, Türkiye'de tutuklama iki Almanlarla o saman Şansölye kararları için belirleyici ve Çapa ile ilişkilerimizi yeniden düşünmek Avrupa Komisyonu Başkanı bilgili, mesajı var

Almanya Başbakanı Angela Merkel var haberdar Çarşamba günü, 30 Ağustos, Başkan, Avrupa Komisyonu Jean-Claude Juncker için niyet Berlin'e veto yükseltme Gümrük Birliği, Avrupa Birliği için Türkiye, dedi bugün Türk Gazetesi Hürriyet. 

Gümrük Birliği konusuna Komisyonu Başkanı Alman hükümeti konumunu iletir bir Berlin'de görüşme öncesinde gün, Merkel açıkladı. 

Türkiye'de hiçbir ilerleme ve ticari ilişkilerde bile, eğer bu ülkede hukukun üstünlüğünü sağlamak etmezsen edecek Alman Başbakanı, Salı günü dedi. İyi ilişkiler "hukukun üstünlüğüne saygı ile bağlantılıdır ve bu Türkiye'de şu anda garanti değil." dedi. 

Berlin Almanlar ziyaret eden Türkiye, özellikle dikkatli olmak ve Çapa blokları Gümrük Birliği yükseltme tartışmaları engellemek çağırdı. 

Mevcut koşullar Gümrük Birliği yükseltmek için gerekli koşulların yerine getirilmesi Başbakanı ima etti. 

Berlin, AB ile katılım Katılım Öncesi kredi tesis (para zaten Türkiye AB adayı bir ülke olarak tahsis edilmiş gibi süspansiyon görüşmeler IPA kaynaklarının verilmesi askıya alınmasını isteyen Brüksel'e bir mektup gönderdiği ve Ağustos başında, medya bildirdi.

Merkel: kararlı olmak ve "Türkiye ile üyelik müzakereleri dondurma" 


Alman Başbakanı Angela Merkel Cuma günü Türkiye iki Alman vatandaşın tutuklanmasını eleştirdi, Berlin kararlı tepki ve belki de Ankara ile ilişkilerini yeniden düşünmek gerektiğini söyledi.

Bu koşullar altında, uygun Merkel, Avrupa Birliği'nin gümrük birliğine katılım konusunda Ankara ile daha fazla görüşmeler yapılması olarak gördüğünü belirtti.

Merkel, "kararlı bir şekilde yanıt vermemiz," Nürnberg Güney kentinde bir iş olay dedi. "Belki de Ankara ile ilişkilerini yeniden düşünmek" ihtiyacımız olan son olaylar dikkate alarak, dedi.

Siyasi nedenlerle ""tutuklama

İki Alman vatandaşı Türkiye'de tutuklandı, Alman Dışişleri Bakanlığı sözcüsü, bugün yaptığı açıklamada, siyasi nedenlerle tutuklanması kınayan "idi.

"31 Ağustos' ta, iki Alman vatandaşları siyasi nedenlerle tutuklandı. İzmir Başkonsolosluğu resmi olmayan kaynaklardan iki tutuklama için güncellendi. Maria  Antalya Havaalanı polisi, sonra da bu bilgileri doğruladı, dedi.

Konsolosluk yetkilileri  durumunda veya tutuklanan kimliği hakkında başka ayrıntı vermeyi reddetti süre karşılamak için ya da bu iki kişi ile konuşmak mümkün olmuştur.

"Türkiye için taleplerimiz çok açık ve  Merkel) Başbakanı son birkaç gün içinde tekrarladı: tüm Alman vatandaşlarının Türkiye, serbest, gereksiz yere düzenlenen" ediliyor bekliyoruz, Merkel, Stephen  temsilcisi vurguladı.

Berlin göre, Türkiye "siyasi" nedenlerle onları dört çifte vatandaşlığa sahip olan 12 Alman, toplam gözaltına alındı.

En ünlü Türk kökenli gazeteci Denise  bugün gözaltı 200 günü tamamlayan Gazetesi Die Welt, Türkiye muhabiri, bir Alman.

Bu  Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kürt ayrılıkçı ve "Alman ajanı karakterize"ise Şubat ayı sonlarında nefreti diaspora "terörist" propaganda ve kışkırtma kategorisi ile tutuklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...