4 Eylül 2017 Pazartesi

Kuzey Kore yeni balistik füze fırlatmaya hazırlanıyor

Resim yazısı ekle

Kuzey Kore: Kuzey Kore yeni balistik füze fırlatmaya hazırlanıyor

Kuzey Kore yeni balistik füze fırlatmaya hazırlanıyor

Kuzey Kore yeni balistik füze fırlatmaya hazırlanıyor


Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı sanal alan testi bombaladı - ABD Kim büyük askeri araçlarla tehdit, özel oturumunda bugün Güvenlik Konseyi karşıladığı zaman

ABD'nin nükleer "motor" tam hazır Kim Jong-un rejimi Seul uyarıyor gibi, önümüzdeki birkaç saat içinde kıtalararası balistik füze fırlatma planlama, zaman.

Bu  üretmeye devam ediyor, dün son derece rahatsız edici bir hamle ile, ilan başarı, bir hidrojen bombası atılmasıyla altıncı nükleer test ile. Birleşik Devletler tehdit eden Kim ile büyük bir askeri sefer onu karşılayan özel oturumu bugün Güvenlik Konseyi için bir saniye zaman alan bir tek hafta, ve yine konunun nükleer B. Kore.

Sıcaklık tehlikeli Seul durumu ile Kore yarımadasında Kim yeni Başlat kıtalararası balistik bir füze için hazırlıklar başladı kanıt olduğunu uyarmak artıyor. Güney Kore parlamentosunda Chang Kung-σόο bu endişe verici tablolar Güney Kore Savunma Bakanlığı üst düzey subayın ağzından duyuldu: "balistik bir füze, yeni bir piyasaya olabileceğine dair ipuçları var ve ayrıca Kuzey Kore'nin kıtalararası balistik bir füzeyi imha etmek için bekliyoruz," dedi. 


Kuzey Kore yeni balistik füze fırlatmaya hazırlanıyor
Kuzey Kore yeni balistik füze fırlatmaya hazırlanıyor

B. Kore düzeni uyguladığını iddia eden altıncı nükleer test, sonra küresel endişe uyarısı gezegen yükseltir. Saatli bomba için, gazete Kurtuluş hidrojen bombası Pyongyang rejimi tarafından dün lansmanı bildirildi.

Kuzey Kore H altıncı nükleer test 50 kiloton gücü vardı, Seul hükümeti uygun olarak tahmin ediliyor. Açığa çıkan enerji miktarı 1945'te Hiroşima'ya atom bombası daha güçlü  rejimi tarafından 2016 Eylül Pazartesi günü yapılan nükleer testin daha güçlü beş kez ve üç kez anlamına gelir.

Washington olay Kuzey Kore'de ülkenin nükleer silahlarını kullanarak ABD veya müttefiklerine karşı düşmanca ve tehlikeli olmaya devam ediyor "düğmesine" bas-Beyaz Saray duyurdu. 

Bu uyarı Amerikan Başkanı Donald Trump ve Japon mevkidaşı Shinzo pazar olmuştu telefon görüşmesinden sonra geliyor. 

Zaman ton kadar  "kamp" Kuzey Kore lideri önümüzdeki birkaç saat içinde kıtalararası balistik füze fırlatma olacağını uluslararası toplumun korkularını güçlendirdi. Bu, Kuzey Kore'nin 9 Eylül'de tehdit eden söylentiler, ve yine uluslararası toplum, "Devletin Kuruluş Günü"güçlendiren ulusal yıldönümleri üzerinde güç gösterisi, aslında yapmak adettendir dikkati çekiyor.

Askeri açıdan, Güney Kore ve kuvvetler B. Kore, Kuzey Kore ile sınırında büyük bir askeri tatbikat ile cevap katıl BİZE. Bu da Amerikan askeri katılacak yaparken ilk bölüm sadece Güney Kore kuvvetlerinin katılımıyla başladı. 
Kuzey Kore yeni balistik füze fırlatmaya hazırlanıyor
Kuzey Kore yeni balistik füze fırlatmaya hazırlanıyor
Bu arada, Güney Kore Silahlı Kuvvetleri Hava Kuvvetleri ve ordu birlikleri bu sabah erken saatlerde Kuzey Kore'nin nükleer denemesine tepki olarak bir tatbikat gerçekleştirdiğini duyurdu. Maddesi uyarınca bildirim personeli, spor salonları  bölgenin Halk Cumhuriyeti Kore nerede olduğunu son test ederken aynı zamanda emuayene imkanı gönder uçak gemileri için Kore yarımadasıFotoğraf ve video sanal bombalama

Yeni sert önlemler olacak dünkü altıncı nükleer testinden sonra, tüm gösterir. Ve bu, Güvenlik Konseyi sadece bir ay önce, şimdiye kadar en zorlu konulmuş olmasına rağmen, kömür, demir ve kurşun karlı ihracını yasaklayarak, Kuzey Kore'ye yaptırımlar.

Ülkesinin elimizdeki diplomatik, konvansiyonel ve nükleer yetenekleri tam kapsamlı kullanarak "kendisi ve müttefikleri"savunacağını belirtti. ABD, Washington'dan ifadelerle Başkanı yaptı.

Aynı zamanda, Washington, Kuzey Kore ile ekonomik ilişkiler içerisinde olduğu herhangi bir ülke ile ticaretin durdurulması düşünüyor. İlgili fikir, "onun en sevdiği Orta Amerika, Twitter, Başkanı ilan etti. 

Aynı zamanda, kurulan uluslararası "Kara Liste" ve oradan ithal edilmesi yasak olacak ürün yelpazesi genişlemesi için Kuzey Kore ve diğer üst düzey yetkililer dahil okudu.

Aynı zamanda,Koz geçen Çin karşısında ABD'DE ilk kez sert saldırı uluslararası Basın açıklamaları, bu utanç verici suçladı,  yardımcı olur. 
Kuzey Kore yeni balistik füze fırlatmaya hazırlanıyor
Kuzey Kore yeni balistik füze fırlatmaya hazırlanıyor




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...